martineli

martineli

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 12 – 18 май

Благоприятна и хармонична седмица, завършете започнатите задачи

 

Здраве: Петък и събота: Заради пълнолунието е възможно да чувствате известна превъзбуда или нервно напрежение. Освободете се от негативните мисли и преодолейте лошото настроение. Сега кипите от енергия. Неделя, понеделник, вторник: Благоприятно време е за посещение при зъболекаря за профилактичен преглед или почистване на зъбен камък. Можете да отстраните и кариес съвсем успешно. Не вадете зъб. Сряда и четвъртък: Обличайте се според времето и сезона навън. Възможни са изтръпвания в крайниците, причинени от лошо кръвообращение. Можете да спортувате, за да засилите метаболизма.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – всички дни са благоприятни за подстригване на косите, като най-добре прическата ще се оформи, ако отидете на фризьор в неделя, понеделник или вторник. Неблагоприятни дни: няма такива. Коламаска: Благоприятни дни: петък, събота, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: неделя, понеделник, вторник. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. В неделя, понеделник и вторник добре се отразяват лечебните масажи. Обеци и татуировка: Забранено е поставянето на обеци в петък, събота, сряда и четвъртък. Забранено е татуирането на тялото в неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Сауна и парна баня: Няма ограничения откъм тези процедури.

Хранене и диета: Луната е във фаза пълнолуние и следва четиринайсетдневен период, в който диетите казват своята дума. От днес организмът лесно се освобождава от ненужно задържаната вода. Ограничете солта и не преяждайте. Днес или в събота можете да стартирате своя нов хранителен режим, който ще следвате стриктно дълго време, а резултатите няма да закъснеят. В неделя, понеделник и вторник не пренебрегвайте млечните продукти, сиренето и яйцата като основен източник на калций. В сряда и четвъртък включете в менюто си мазнини от растителен произход – ядки, маслини, зехтин и авокадо.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната е намаляваща и се движи в Стрелец, Козирог и Водолей. Не започвайте, а завършвайте вече започнатите дела. Предстои ви период, в който ще обръщате достатъчно голямо внимание както на личния си живот, така и на професионалната реализация. Не на последно място ще ви остава време и за разговори с приятели. Да внимават всички, родени в Стрелец, Козирог и Водолей. За тях тази седмица е доста важна. Но не само за тях, а и за всички останали представители на зодиака тя ще е благоприятна и хармонична. Още днес Марс и Юпитер са в тригон. Енергията на аспекта се изразява в умението да владеете себе си, да вярвате в успеха и да го постигате целесъобразно. Не стартирайте нови начинания, а форсирайте усилията си, за да завършите някои вече започнати задачи. Вярвайте в късмета си, който работи във ваша полза не само сега, а и през уикенда. В сряда Меркурий навлиза в Телец и освобождава мислите и словото от излишна емоция. Още в този ден ще усетите почва под краката си и ще прецените реално силите, които притежавате. Можете да очаквате приходи, стига да сте малко по-прозорливи и организирани от финансова гледна точка.

Като цяло седмицата изисква да не насилвате нещата. Съобразете се с обстоятелствата около себе си и не предприемайте големи, необмислени инициативи. Вместо това се отдайте на рутинните си дела и завършете някои вече започнати задачи. Срещнете се с приятели и организирайте бюджета си до края на месеца.

 

ОВЕН

Приятни срещи

 

Очаква ви доста интересна седмица, наситена с положителна енергия в личния ви и обществен живот. Не обръщате толкова много внимание на професионалните си ангажименти, въпреки че и те са важни. Ориентирани сте към приключване на делови проблеми, но нямате мотивацията да се захващате с каквото и да било ново начинание. Не се лишавайте от срещи с приятели и познати, на които имате да разкажете купища новости, случили ви се наскоро. Пътувайте през уикенда и се насладете на позитивни преживявания. През работната седмица стегнете бюджета си и бъдете наясно с всяка стотинка, която притежавате в банковата си сметка.

 

ТЕЛЕЦ

Позитивна седмица

 

Очаква ви доста силен период, през който чувствате прилив на положителна енергия и ентусиазъм. Не се залавяйте с нови начинания на работното място, а обърнете внимание на стари и недовършени дела. Време е да сложите ред в документацията си. В личен план тази седмица ви дарява с възможността да обръщате повече внимание на домашния уют и да се радвате на подкрепата на любимите хора. Можете да закупите нова придобивка в дома си и да им се радвате всички заедно. Като цяло очаква ви приятна и доста позитивна седмица. Насладете й се.

 

БЛИЗНАЦИ

Работно пътуване

 

Вашата седмица също предстои да бъде доста позитивна. Ориентирани сте към различни срещи с хора, които не сте виждали от дълго време. Не ви липсват сили, а емоцията ви често е приповдигната. В настроение сте да водите дълги разговори на приятни теми с хора, които не ви натоварват. В службата обърнете повече внимание на контактите си. Ще се наложи да пътувате по работа и именно това пътуване ще ви се стори доста забавно и интересно. Седмицата изисква да сложите ред в живота си, да преодолеете хаоса и да продължите напред. Няма да ви е трудно.

 

РАК

Обновете средата си

 

При вас също се наблюдава един доста благоприятен и позитивен период. Вдъхновени сте от нещо ново, с което се заловихте преди броени дни. Именно към него трябва да са насочени усилията ви. На работното място напредвате постепенно. Имате желанието да постигнете множество успехи накуп, но няма как да се случи. Задоволявайте се с всяка крачка, която ви води до триумфа. Не харчете пари за неща, от които нямате нужда. След сряда настъпва период на сериозно раздвижване в обществено-социалния ви живот. Обадете се на приятели и хора, с които не сте се виждали от дълго време. Обновете средата си.

 

ЛЪВ

Гарантирано развитие

 

Очаква ви една доста активна седмица, която ще прояви своя характер не само на сцената на личния ви живот, а и в деловата сфера. Пред вас се изправят предизвикателства. Те ви вдъхновяват да вземате нови решения и да гледате в перспектива. Обновете средата си на живот, вдъхнете малко повече оживление в социалните си контакти. Обадете се на хора, които не сте виждали от дълго време. С навлизането на Меркурий в Телец от сряда нататък започва етап на сериозно утвърждаване в професионалната сфера. Очаквайте интересни предложения и гарантирано развитие.

 

ДЕВА

Получавате подкрепа

 

Вие също се намирате в благоприятен период от месец май. Пред вас се разкриват възможности в социален план, които рано или късно ще доведат до мощни процеси на промени в материален. Казано по-просто, съществува възможност да се запознаете или да попаднете в компанията на хора, които да ви съдействат за професионалното ви развитие и материално благополучие. Дайте всичко от себе си да се проявите в брилянта светлина и да заслужите доверието, което ви се гласува. В емоционален план сте доста премерени и овладени – нещо, което е във ваш плюс през тази седмица.

 

ВЕЗНИ

Печелите с уравновесеност

 

Очаква ви седмица на бурни страсти и емоции. Разбира се, от вас зависи дали те ще са положителни, или не. Бъдете овладени и дисциплинирани. Другото оставете на съдбата. Тя в момента отправя своята подкрепа към вас и вашите действия. По всичко личи, че искате да се изявите в сферата, в която сте най-добри. Не забравяйте, че прекалено големите начинания и рискове са забранени. По-скоро блеснете с опита си и с постоянството. С това, че можете да бъдете уравновесени и хладнокръвни. И в личния ви живот тази седмица е подготвила приятни изненади. След сряда очаквайте приходи.

 

СКОРПИОН

Обновявате средата

 

През тази седмица основната ви задача е да разрешите някои належащи финансови проблеми. Едва ли ще срещнете трудности, защото се очаква да получите допълнителни, извънредни приходи. Бъдете отворени към нови срещи с интересни хора. Нуждаете се да обновите средата си на живот. С навлизането на Меркурий в Телец вие ще внесете малко повече разум и хармония в семейните взаимоотношения и във връзката с половинката. Като цяло сферата на любовта придобива един нов, по-красив облик.

 

СТРЕЛЕЦ

Срещи с приятели

 

Предстои ви важна седмица. Луната се движи в знака ви и е повод да чувствате напрежение под една или друга форма. Не влизайте в конфликти, а се опитайте да бъдете по-активни. Доста силно застъпена и при вас е сферата на контактите, общуването и приятелските срещи. Не се лишавайте от излизания през уикенда на по чаша кафе или друго питие с хора, в чиято компания се чувствате добре. През новата седмица акцент е професионалната ви реализация. С навлизането на Меркурий в Телец и вашите задачи на работното място стават все повече. Но това е за добро. Не след дълго ще дойдат и парите.

 

КОЗИРОГ

Романтичен период

 

Очаква ви хармонична седмица. В добро настроение сте и вършите делата си с желание и мотивация. Не забравяйте, че моментът е подходящ не за стартиране на инициативи, а за завършването на вече започнати. Работете си по вече предприети проекти, за да поддържате успеха. Не очаквайте нещата да се случват на всяка цена. Отпуснете се и си дайте малко свобода. Имате нужда от глътка въздух. А с навлизането на Меркурий в Телец за вас започва един по-романтичен и оживен в личния ви живот период. Отдайте се на пътувания и срещи с приятни хора.

 

ВОДОЛЕЙ

В мир със себе си

 

Пред вас е една доста вълнуваща седмица, която започва още днес с интересни събития в сферата на личния ви живот. Всичко, което правите сега, е продиктувано от вътрешното ви желание. Нямате намерение да се насилвате да вършите каквото и да било. В мир сте със самите себе си. Това е и рецептата за истинско щастие не само през тази седмица, а и като концепция за живота ви. С навлизането на Меркурий в Телец ще се стабилизира личният ви бюджет. Очаквайте приходи, които лесно ще превърнете в спестявания.

 

РИБИ

Разчупете границите

 

През тази седмица показвате какво точно разбирате под понятието „лична отговорност”. Няма нужда някой да ви дава задачи и да проверява как сте ги изпълнили. Вие сами се нагърбвате с инициативата. Просто искате да вървите напред и да постигате цели, които предварително сте си набелязали. Очаква ви приятен период, свързан до голяма степен с получаване на допълнителни, извънредни приходи. С навлизането на Меркурий в Телец от сряда нататък за вас идва етап за развитие на социалните ви връзки и контакти. Разширете средата, в която се движите, и допуснете в живота си нови хора. Имате нужда да разчупите границите, в които сами сте се вписали от дълго време.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

12 май. Родени сте на ден, който ви дарява с положителни вибрации. Позитивни личности сте. Обичате да гледате положително на света, което се превръща в причината да успявате навсякъде, където пожелаете. Усмивката ви е ключът към сърцата на хората. Често обаче се предоверявате и така попадате на недоброжелатели, които се възползват от добротата ви.

Навлизате в година на цялостно завършване на деветгодишен цикъл. С други думи, поставете край на всички недовършени за момента задачи. Не започвайте нищо ново, а се отдайте на финиширане. След една година по това време ви чака ново начало, което не бива да бъде построено върху стари основи.

Здраве: Възможна е честа поява на главоболие, проблеми с кръвното налягане и очите.

13 май. Вие сте от редицата на истинските Телци – които обичат да изпипват докрай нещата, да живеят в лукс, удобство и задоволство. Заложено ви е по съдба да вършите така делата си, че както вие, така и другите да са доволни от вашата работа. Бъдете целенасочени и се стремете към една-единствена цел в живота си. Само тогава ще я постигнете без проблем. Заложено ви е също и да станете ръководители, но това ще се случи едва след като сте се потрудили достатъчно, за да заемете високия пост.

Навлизате в прекрасна година на ново и успешно начало. Идва време да планирате бъдещето си и да предприемете нещо, което ще вършите в следващите девет години. Бъдете последователни, търпеливи и изберете онова, което си заслужава. Успехите ще последват един след друг.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система.

14 май. Вие сте сред най-нетипичните Телци – емоционални, симпатични и безгрижни. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Авантюристи по природа, мнозина се увличат по тази страст към промени и така задминават неколкократно допустимата граница. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действията си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат. В любовта заложете на моногамния начин на живот. Вие сте симпатични и харесвани от противоположния пол. Поддадете ли се на изкушението, можете да съсипете връзката с половинката чрез чести залитания.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате, и това също е нормално. Ще видите, че съдбата си знае работата и тя ще изпълни всичките ви желания и без ваша изрична намеса.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми. Старайте се да не напълнявате и в никакъв случай не провеждайте гладолечение или драстични диети, които сериозно ще навредят на вашето здраве.

Станислав Климентов

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *