37 четения

Парис Джексън води преговори, за да се снима в биографичен филм за Мадона

Парис Джексън се готви да се превъплъти в образа на музикалната икона Мадона в нов биографичен филм, съобщи Контактмюзик.
С 19-годишната дъщеря на Майкъл Джексън са се свързали филмови продуценти, които са склонни да поверят ролята на одобрявана от Мадона кандидатка, след като певицата се изказа критично за филмовия проект в социалните мрежи.
„Мадона е критично настроена към филма, но продуцентите се надяват в актьорския състав да бъде избрана кандидатка, която тя одобрява – заяви източник, цитиран от в. „Мирър“. – В момента се водят преговори с Парис Джексън. Ако тя склони да се включи в актьорския състав, това ще е голям успех за продуцентите, защото Мадона е голям неин фен.“
Новината за Парис идва, след като кралицата на поп музиката разкритикува проекта, заявявайки, че никой няма право да разкаже историята на нейния живот. Мадона качи в Инстаграм стара своя снимка, под която написа „Никой не знае онова, което аз знам и съм преживяла. Само аз мога да ракажа своята история. Всеки друг, който направи подобен опит, е шарлатанин и луд.“
От „Юнивърсъл“ са придобили правата върху написания от Елиз Холандър сценарий „Русата амбиция“, който представя усилията на поп певицата да запише първия си албум и ранните й проблеми с музикалния бизнес през 80-те години на миналия век. Сценарият проследява също любовния живот на Мадона и достигането й до славата. Въпросният сценарий оглавяваше т.нар. Черен списък за 2016 г. – направената от киноиндустрията своеобразна класация на най-харесваните нереализирани сценарии в Холивуд.
„Русата амбиция“ е дебютният сценарий на Холандър, която е работила заедно с режисьора Алехандро Иняриту над филма „Бърдмен“, излязъл по екраните през 2014 г.
Майкъл Де Лука, който е работил над лентата „Петдесет нюанса сиво“, ще бъде продуцент на новия филм.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *