Тематичен парк ви предлага да впечатлите любимата с побой над мними злосторници

Тематичен парк в Япония предлага на местните мачовци опцията за побой над мними „лоши момчета“, с цел впечатляване на любимата и вдигането на акциите в нейните очи, пише в. „Метро“.
Екстрата се предоставя на посетителите на парка Хираката в град Осака. Мнимите злосторници се наемат срещу заплащане от страна на младежите, решили да блеснат пред изгората си със смели и решителни действия. Тематичният парк е известен със своите изненадващи флаш мобове.
Как действа платеното „блесване“ пред любимата. След като се заплати такса, „лошите момчета“ минават покрай двойката и обиждат момичето. Тогава кавалерът ги погва и ги побеждава с инсценирани крошета. Но преди да се изиграе постановката, „добрият“ младеж трябва да посети няколко курса, за да се научи как да нанася достоверни фалшиви удари по злодеите, така че да не ги нарани по време на симулацията.
Тематичният парк предлага и други героични постановки. Така младежът може да изиграе пред любимата кръводаряване и спасяването на живот на ранен посетител или да обезвреди фалшива бомба, избавяйки от сигурна смърт всички посетители.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *