21 четения

Още звезди от „Игра на тронове“ идват у нас за първото издание на „Aniventure Comic Con“

Още звезди от сериала „Игра на тронове“ идват у нас за първото издание на
„Aniventure Comic Con“. Събитието, включващо аниме, косплей (от костюм и игра), e-sports и графити, ще се състои на 9 и 10 септември в „Интер експо център“, съобщават организаторите от „Кey Events“ и клуб „Nakama“.
Подрик Пейн е един от малкото герои, оцелели от началото на сериала и е преживял почти всички знакови моменти в „Игра на тронове“. Какво мисли за своя герой ще разкаже лично актьорът Даниел Портман от главната сцена на „Aniventure Comic Con“ в специален панел, посветен на сериала. В него ще участват още Том Власчиха (Джакен Х’гхар) и Обара Санд, в чиято роля се превъплъщава Кейша Касъл-Хюз.
В Зала 2 на фестивала ще бъде разположена най-голямата зона за настолни игри, правена в България. В нея ще се организират турнири и състезания. Най-големите български издателства ще представят новите си локализирани игри, а за тест на място ще могат да се намерят и всички произведени в България настолни игри.
Актьорът Майкъл Маларки, изиграл една от ключовите роли в сериала „Дневниците на вампира“, тази на Lorenzo /Enzo/, също ще се включи във фестивала.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!