Дневен хороскоп. Прогноза за 18 май, четвъртък

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 21-и в 22-и в 1.49 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: През целия ден не бива да се правят манипулации на зъбите, защото може да има усложнения. Добре протичат всякакви рехабилитации и нагревки след счупване и изкълчване на крайници.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Неблагоприятен е за поставяне на татуировки и обеци, за да не бъдат засегнати и увредени кръвоносни съдове.

Хранене и диета: Избягвайте тежките храни. Преди да сготвите ястие, представете си го и ако не ви е по вкуса, въобще не го захващайте и не го слагайте на масата. Хапвайте повече сурови ядки. Шоколадът ще ви достави истинска наслада, ако си го позволите в много ограничено количество.

Цветове, носещи късмет: Жълто, синьо.

Грижа за дома и градината: Днес можете да насадите или засеете билки, които да използвате през пролетта и лятото като подправки при готвене. Засаждане и пресаждане на цветя в дома и градината: до 12.19 часа.

Нумерологичен хороскоп: Чувствителността е завишена и тя ще е причината за повечето проблеми в общуването. Нека си наложим търпение, за да не се сблъскаме с трудности и проблеми. Добре е да не обвиняваме все другите за пречките пред нас. Осъзнаем ли причината защо са се явили, лесно ще ги преодолеем. В личен план денят съветва да запазим спокойствие.

Звездни аспекти за деня: Луната е във Водолей и ни помага да сме свободолюбиви, искрени и общителни. Денят е хармоничен. Луната е в тригон с Марс. Заредени сме със сили и енергия, амбицията ни расте. Нека не подценяваме възможностите, които сами се явяват на пътя ни. Заредете се с положително настроение и добри очаквания.

ОВЕН

Прекрасен ден

Очаква ви жизнен и изпълнен с положителни обрати ден. Ще се убедите, че съдбата действа във ваш интерес. Бъдете организирани. Има сериозна вероятност да попаднете във вихър от служебни промени – за щастие, положителни. Дайте всичко от себе си и покажете, че на вас може да се има доверие. Усмихвайте се по-често.

ТЕЛЕЦ

Не съчувствайте

Вие също сте в добро настроение, но сте прекалено емоционални и това често ви кара да се изявявате прибързано и без да сте обмислили докрай шансовете и възможностите си. Чувствителни и всеотдайни, днес прекалено много помагате на другите, вживявайки се в техните болки и проблеми. Преодолейте го.

БЛИЗНАЦИ

Активност

Днес съдбата работи във ваша полза. Бързо и лесно се справяте с належащите задачи. Денят е благоприятен, ако желаете да се заемете с нещо в дългосрочен план. Можете да поставяте нови начала. Проявете активност, ангажираност. Сутрешните часове са особено ползотворни за вас. Не ги пропускайте.

РАК

Преодолейте напрежението

Очаква ви етап на възход в четвъртък, въпреки че днес никак не сте настроени да се изявявате или да подемате нови инициативи. Преодолейте напрежението в сутрешните часове. Опитайте да не влизат в излишни спорове, а бъдете в хармония с хората около себе си. Очаква ви интересна любовна авантюра.

ЛЪВ

Успокойте се

В четвъртък сте раздразнителни, разсеяни и докачливи. Трудно се разговаря с вас и трудно признавате грешките, които сте допуснали. Ставате лесна плячка за колегите, чиято цел е да ви ядосат или да ви подразнят само и само за да видят, каква ще ви бъде реакцията. Успокойте топката. Денят изисква да се отпуснете.

ДЕВА

Живейте здравословно

Очаква ви активен и успешен ден. Във финансовата сфера се справяте отлично с проблеми, които назряха съвсем наскоро. Изгответе бюджета си до края на месеца. Отделете повече време за здравословен начин на живот. Хранете се разумно и се разхождайте повече на чист въздух.

ВЕЗНИ

Един успешен ден

Луната изгрява във Водолей – знак, сходен по стихия на вашия. Имате сили и енергия да направите големи крачки напред. Вдъхновени сте да извършите огромни промени в живота си. Сутрешните часове са благоприятни за всякакви действия и реализация на идеи. Усмихвайте се и привличайте съмишленици на своя страна.

СКОРПИОН

По-тихичко

Дейни и активни сте в четвъртък, въпреки че денят не е сред най-успешните от тази седмица. Изискването към вас е да не предприемате рискови начинания и да не биете на очи в службата. Скрийте се на някое по-тихо място и наблюдавайте отстрани. Не участвайте пряко във вземането на решения.

СТРЕЛЕЦ

Доволни сте от деня

При вас денят е наситен със срещи и контакти – нещо, което ви вдъхновява и прави щастливи. Доволни сте от случващото се и бързате да споделите съдбата си с хората около вас. обърнете повече внимание на близките си – на техните нужди и потребности. Вечерта излезте с приятели на по чаша бира или вино.

КОЗИРОГ

Не натрапвайте мнения

Денят ви стартира емоционално и запомнящо се. Обръщате огромно внимание на активите си – на всичко, което притежавате и за което някога сте давали средства. Отстоявате личното си пространство и дори натрапвате начина си на мислене върху другите хора. Внимавайте да не влезете в конфликтни ситуации.

ВОДОЛЕЙ

Ставате водачи

В четвъртък сте решителни и борбени. Сутрешните часове ви зареждат с енергия. Ентусиазирани сте и не пропускайте миговете, в които искате да действате и вървите напред. Сега не ви липсва мотивация, а и късметът работи във ваша полза. Можете да заемете центъра на вниманието и да поведете хората след себе си.

РИБИ

Балансьори

Чувствителни и жертвоготовни сте днес. Стремите се да бъдете балансьори, само и само наоколо да е хармония и хората да са доволни, щастливи. Идеята ви да хармонизирате взаимоотношенията е прекрасна, стига да не е в разрез с вашите лични принципи и устои.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, определящ тежка кармична разплата. В миналото си сте били егоистични натури, гледащи само за себе си, за собствената си угода и притежание. Сега е моментът да докажете, че мислите и за хората около вас, да ги дарите с цялата си любов и внимание. Давайте всичко от себе си и така ще получавате всичко от тях.

Навлизате в прекрасна година. Тя е закриляна от Венера и вещае любов, стабилизация в социален план и много късмет в любовен. Казано с две думи – ще ви провърви в доста сфери от живота, а и най-накрая ще можете да се задомите, ако ви е време и все още не сте го направили. Повярвайте, че тази година ще изобилства от любов и разбирателство.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката, гърлото и сливиците. Пазете се от гриповете и ако е възможно – наесен се ваксинирайте против зимните щамове.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *