93 четения

Пускат 2000 флаера за мача на етърци с ФК „Царско село“, през паузата между полувремената награждават отборите от школата

2000 флаера, посветени на мача „Етър ВТ“ – ФК „Царско село“, са отпечатали ОП „Спортни имоти и прояви“ и футболният клуб. Те ще бъдат раздавани на феновете, които ще си купят билети за срещата. Мачът е на 19 май от 17:30 ч. на стадион „Ивайло“.

Очаква се на футболния двубой да присъстват представители на Изпълкома на БФС и представители на ръководството на Българския футболен съюз.

Атрактивна програма преди мача, по време на двубоя и след него очаква зрителите. Част от нея е представяне на отборите от детско-юношеската школа на „Етър“. По време на паузата между двете полувремена отборите на Футбол 7, Футбол 9 и U15, които завършват на първо място в своите първенства през този сезон, ще получат купите и медалите си. Фенклуб „Етър“ готви също подобаваща хореография и шоу за предстоящия мач.

Въведена е временна организация на движение в района на стадион „Ивайло“, съгласувана с органите на КАТ. За времето от 7, 00 до 21,00 часа ще бъде забранено спирането и паркирането на МПС в района на централният вход на стадиона от северната страна и пред залите за вдигане на тежести и борба.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *