12 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 19 – 25 май

Ставаме по-разчупени и любопитни, направете нещо ново в съзвучие с пролетта

 

Здраве: През този период най-важното за вас е да запазите нервната си система. Бъдете спокойни и здравословното ви състояние ще бъде в норми. Днес и утре не пийте лекарства без причина и без лекарско предписание. В неделя, понеделник и вторник при поява на главоболие или обостряне на мигрена първо се разходете на чист въздух и след това прибягвайте до болкоуспокояващите. В сряда и четвъртък се погрижете за гърлото си. Не пийте студени напитки и избягвайте газираното, ако имате проблеми със сливиците.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – неделя след обяд, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: петък, събота, неделя до обяд. Коламаска: Благоприятни дни: неделя следобед, понеделник, вторник, сряда. Неблагоприятни дни: петък, събота, неделя преди обяд, четвъртък. Масажи: Леки масажи за отблокиране на различни блокажи в организма – вторник след обяд, сряда, четвъртък преди обяд. Подходящи дни за ароматни масажи: четвъртък след обяд. Обеци и татуировка: Всички дни са благоприятни за поставяне на обеци и татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за тези спа процедури.

Хранене и диета: Днес и през уикенда не прекалявайте с приема на алкохол, защото може да въздейства негативно на нервната система. Луната е намаляваща и спомага топенето на мазнини, ако сте на диета. Увеличете количеството на плодовете и пресните зеленчуци, които хапвате за сметка на полуфабрикатите. В понеделник можете да стартирате своя дългосрочен хранителен режим, който ще ви зарадва с чудесни резултати. В сряда, почивния ден от тази седмица, пригответе нещо вкусно за цялото семейство. Изявете своите кулинарни способности и хапнете всички заедно.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната е намаляваща и се движи в Риби, Овен, Телец и Близнаци, като в четвъртък, 25 май, достига фаза новолуние. Периодът е подходящ за довършване на вече започнати дела. Възползвайте се да финализирате задачите си и поставяйте нови начала само ако е належащо. Днес Венера и Юпитер са в опозиция. Имайте мяра във всичко, което правите. Не прекалявайте с доверието, което хората ви гласуват и покажете, че го заслужавате. Утре Слънцето навлиза в Близнаци. Всеизвестно е, че през тази година Слънцето е основният управител и затова тежестта на прогнозата през седмицата пада върху смяната му на знака. Греейки през Близнаци, Слънцето ще ни прави по-разчупени и любопитни какво се случва в живота на другите и как ние можем да бъдем част от него. Настъпва време на по-разкрепостено и освободено общуване. Прекарвайте вечерите в приятна компания, разпускайки от напрежението, което сте насъбирали дълго време. Бъдете по-често сред приятни хора и обсъждайте различни теми в съзвучие с пролетта. Разчупете границите, променете традиционните маршрути, по които отивате и се връщате от работа. Направете нещо ново, за да почувствате истинско оживление в своето битие.

 

ОВЕН

Бъдете уверени

 

В следващите седем дни мнозина ще бъдат обезпокоени от редица обстоятелства, някои от които директно идват от личния живот и любовта. Именно това ще прониже цялото ви ежедневие и няма да ви позволи да се разгърнете изцяло. Прогнозата за този период гласи, че след решаване на всички лични проблеми, вие ще поставите едно начало в професионален план. Ще намерите подходящите контакти след навлизането на Слънцето в Телец, които да ви отдадат нужната подкрепа и всичко да ви се нареди така, както предварително сте си го пожелавали. Ако последвате тази логика, със сигурност ще срещнете успеха, който ви е отреден. Бъдете уверени в себе си, гледайте позитивно на нещата.

 

ТЕЛЕЦ

Не ревнувайте половинката

 

През идните седем дни се налага да бъдете внимателни с парите и плановете, които си правите за пари. На работното място се чувства, че вашата ефективност постепенно намалява. Намалява и мотивацията ви пропорционално на желанието да разпускате и да се отдадете на авантюри по време на пролет. Приемайте витамини, хранете се балансирано и здравословно, за да преодолеете резките промени в тонуса ви. В личен план имате нужда от малко разбиране, за да се справите с емоционалната криза, която преживявате. Не ревнувайте половинката. Правите го не защото ви е дала повод, а за да покажете своето собственическо чувство над нея.

 

БЛИЗНАЦИ

Нужда от координация

 

През този период вие ще сте изключително импулсивни, чувствителни и пронизвани от странното чувство, че никой не ви разбира и не е на ваша страна. Изпитвате несигурност при общуване и с най-близките си хора. Иска ви се да отложите важните разговори. Тази неувереност пречи на шансовете ви за изява. Позволете на всички, които ви обичат и ви се възхищават, да застанат до вас и да ви вдъхнат сили. Липсата на ритъм в действията ви, неефективността на това, което правите, е главна причина за неудачите ви. Координирайте се. Слънцето навлиза във вашия знак и ви дарява с много енергия и жизненост.

 

РАК

Учите се от грешките си

 

За вас предстои период, през който не бива да избързвате, още по-малко да вземате решения на своя глава. Подкрепата от влиятелни хора ще бъде достатъчно силна, за да ви помага в случаите, когато имате нужда от съвет. Ще започнете периода с прекалена увереност в първите дни, за да стигнете до предпазливост към края. Ще се учите от грешките си. Слънцето навлиза в Близнаци, откъдето активира вашето подсъзнание. Сега е моментът да обърнете повече внимание на личния си живот. Развивайте своите таланти и се занимавайте с дела, които ви доставят удоволствие и носят радост.

 

ЛЪВ

Добри вибрации

 

Следващата седмица се очертава да бъде доста приятен и градивен период за вас, въпреки че не изцяло се възползвате от хубавите вибрации, които Слънцето, управителят ви, е насочил към вас. На моменти меланхолични, на моменти позитивни, вие ще представлявате загадка за хората около себе си. Служебните ангажименти ще вървят прекрасно, ако дадете израз предимно на новите си идеи. Успехът ще е с вас, ако излезете напред с един нов проект, но го направете постепенно и си дайте нужното време за изграждане и утвърждаване. Срещайте се по-често с приятели, в чиято компания да разпускате доволно и незабравимо.

 

ДЕВА

Израствате в кариерата

 

Периодът е обещаващ и вие ще бъдете концентрирани и успяващи, дори и обстоятелства около вас да ви разсейват. Дните са прекрасни за действия и изява, защото ще мислите бързо и ще вземате правилни решения, ако се наложи. Позитивни емоции идват от страна на приятелите. Не на последно място, намирате се в момент на обновление и презареждане на работното място и в професионалния ви живот. Слънцето огрява този ваш житейски сектор и в следващия един месец ви подкрепя, ако обърнете по-голямо внимание на кариерата си.

 

ВЕЗНИ

Пътувайте повече

 

Следващите седем дни ще ви помогнат да се чувствате спокойни, уверени и успяващи. Наблюдава се пробуждане – и духовно, и емоционално, и професионално. Въпреки липсата на спокойствие в общуването с половинката, вие ще се чувствате щастливи и удовлетворени от постиженията си. Обърнете повече внимание на любовта, за да не си причините драми там. Движението на Слънцето в Близнаци ще ви помогне да обновите много сфери от живота си. Да пътувате повече с цел развлечение или опознаване на нови места, на които не сте били до този момент.

 

СКОРПИОН

Време за инвестиции

 

За вас също предстои прекрасен период. С особен акцент са целите ви в професионален аспект и в същото време – действията ви в личен план. Точно сега можете да съчетаете тези две неща по уникално безконфликтен начин. Не изпускайте нишката нито в работата, нито в любовта. Бъдете старателни и адекватни. Движението на Слънцето в Близнаци активира зона от хороскопа ви, която отговаря за личните ви стремежи, страсти, както и за материалното ви благополучие. Не е изключено да получите изненадващ шанс да инвестирате спестяванията си в нещо смислено именно през следващите седем до десет дни.

 

СТРЕЛЕЦ

Спокойни и уверени

 

Следващите седем дни ще ви помогнат да се чувствате спокойни и уверени и точно това ще е в основата на вашите успехи. Наблюдава се пробуждане и последващо го израстване. В доста от случаите става въпрос за професионални шансове, които не пропилявате, а използвате рационално. Въпреки че не се очаква толкова голяма хармония в отношенията с половинката, чувствате се щастливи и удовлетворени от постиженията си. Обърнете повече внимание на любовта, за да не си причините драми в тази сфера.

 

КОЗИРОГ

Хармония в отношенията

 

Следващите седем дни акцентират върху отношенията ви с най-близките хора и логичния стремеж да сте в хармония с обкръжението наоколо. На работното място често сте разсеяни и недостатъчно изпълнителни. Услуги, които бихте направили в името на колегите, са жертва без оценка насреща. Помислете дали да ги вършите, или не. Важно обстоятелство в тези дни е заздравяването на финансовото ви състояние, което ще ви вдъхне увереност спокойствие. С навлизането на Слънцето в Близнаци пред вас се изправя възможността да заздравите своето здравословно състояние чрез прием на витамини, диета и спорт.

 

ВОДОЛЕЙ

Тръгвате нагоре

 

С навлизането на Слънцето в Близнаци за вас се отваря нова страница. Хороскопът вещае първи стъпки и начинания. Независимо през какво минавате, вие рано или късно ще тръгнете нагоре. Идеята е да ви вдъхна малко увереност, за да поставите дългосрочни цели именно сега и да ги следвате старателно в бъдеще. Хармония ви чака в любовта, а семейните отношения са балансирани. Интересен е и хороскопът за необвързаните представители, в чийто живот също навлиза лек полъх на положителна промяна. Не пропускайте излизанията с приятели или новите запознанства, които ще поставят начало на дългосрочни и незабравими връзки в предстоящите месеци.

 

РИБИ

Нужда от промяна

 

Въпреки че още в края на тази работна седмица започна раздвижване за вас, не спирате да се притеснявате и да имате лоши предчувствия. Мислете позитивно и предизвикайте късмета и благоденствието на своя страна. Обърнете повече внимание на емоционалния и личния си живот. Имате нужда от промяна. От пълно презареждане и обновление. Можете да стартирате ремонт вкъщи, размествайки мебелите по нов начин. Пътувайте повече и се разведрете около 24 май – един жадуван почивен ден по средата на седмица – като остров за отдих и отмора от досадното служебно ежедневие.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

19 май. Вие сте решителни, дейни и много енергични Телци. Чарът ви се крие в това, че лесно поемате инициативата и успявате да убедите останалите в своите мисли. Липсва ви обаче постоянство в това, което предприемате. Очаквате бързи резултати и когато те закъсняват, се отчайвате. Бъдете търпеливи и се научете, че хубавите неща стават бавно. В личен план и любовта обаче сте в другата крайност – там избирате веднъж в живота си и сте верни до гроб.

Навлизате в година, която ще ви помогне да погледнете назад и да оцените допусканите през времето грешки. Сега ще имате възможност да се извините на хората, които наранихте. Потърсете прошка и дайте такава, комуто е нужно. Бъдете добри и ще намерите доброта пред себе си. За мнозина това е сполучлива година за начало на квалификационен курс или следване.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфната система.

20 май. Вие сте хора, на които все не им върви да са успяващи от първия път. При мнозина детството е било трудно и това бележи целия им живот. Бъдете оптимисти. В момента, в който оптимизмът в характера ви обори песимизма, ще дойдат успехите. Просто ви е нужно повече търпение и цветен поглед в бъдещето. А и в първите години от живота ви е отредено да учите и да се образовате, така че с високия си ценз да печелите парите си в годините, след като навършите 30.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката откъм финансова гледна точка. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите и ставите.

21 май. Щастливци, късметлии и обичани хора сте вие, които сте се родили на числото 21 от месец май. Дар от Бога ви е и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога сте изглеждали и странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте били просто новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, а в последствие – с любов.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате докрай.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!