Дневен хороскоп. Прогноза за 22 май, понеделник

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 04.04 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главния мозък, черепа, челюстите, очите. Добре протичат профилактиката и лечението на главоболие, мигрена, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Можете да направите хидратираща маска на лицето, пилинг на лицето и процедури по подмладяване.

Хранене и диета: Денят е подходящ за стартиране на диета или дългосрочен хранителен режим. Хранете се начесто и в малки количества. Включете в менюто си днес белтъчини – леки меса, млечни продукти, яйца. Хапвайте свежи пресни плодове и зеленчуци. Ограничете хляба и тестените изделия.

Цветове, носещи късмет: Светлосиво, червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя в дома и градината: до 16.41 часа.

Нумерологичен хороскоп: Приемете градивно критиката, ако бъдете критикувани днес. Не се засягайте от забележките, които ви правят с основание. Вземете си поука. Изкоренете чувството си за непогрешимост, защото то ви прави уязвими и необективни за преценката върху самите себе си.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Овен. Дейни и амбициозни сме, но често прахосваме енергията си разпиляно и без особен замисъл. Луната е в опозиция с Юпитер и в съвпад с Венера. Денят е благоприятен, въпреки всичките малки пречки, които ви се случват по пътя. Вярвайте в успеха си. Вечерните часове са подчинени на квадратурата Луна-Плутон. Разпуснете вкъщи с приятен филм и не влизайте в конфликти с близките. Те не са виновни за професионалните ви проблеми.

 

ОВЕН

Амбиция в максимална степен

 

В понеделник сте заредени с жизненост, енергия и желание да заемете лидерските позиции на всяка цена. Не пестите от амбицията си и лесно влизате в конфликти с всеки, който се изпречва на пътя ви и пречи да постигнете целите си. Омекотете своето поведение, за да не попаднете в изолация. Пазете се от скрити врагове.

 

ТЕЛЕЦ

Има време за работа

 

В понеделник ви липсва решителност и смелост да поемете по път, който да ви отведе към успеха. Знаете, че предстои почивен ден по средата на седмицата и това до голяма степен размива амбициите ви. Професионалната апатия обаче не пречи да сте в отлично настроение и да прекарате един прекрасен ден в личен план.

 

БЛИЗНАЦИ

Вдигнете адреналина

 

Очаква ви доста активен и благоприятен ден. Насладете се на късмета си, който ви следва безусловно. Радвате се на популярност сред хората, с които общувате. Лесно влизате във връзка с нови запознанства. Експериментирайте. Днес направете нещо, което да ви вдигне адреналина. Нещо, което не сте правили до този момент.

 

РАК

Адаптирайте се

 

Очаква ви активен и натоварен професионален ден. Напрежението е явно и е предизвикано главно от проблеми на работното място, които трябва да разрешите в кратък срок. Адаптирайте се към обстановката. Ще разберете за грешка в документ или договор, който вече сте подписали в близкото минало. Всичко ще се поправи.

 

ЛЪВ

Интимно запознанство

 

Понеделник ви намира в прекрасно настроение. Не ви липсва жизненост и активност. Дори на моменти в предиобеда сте прекалено емоционални и силно възбудени. Тук е и времето, в което можете да допуснете най-много грешки по неволя. Бъдете внимателни. Интересно интимно запознанство е запазено за вечерта. Насладете се на тази авантюра.

 

ДЕВА

Не се залавяйте с нови задачи

 

В понеделник за вас е подходящо да обърнете малко повече внимание на работата, която сте свършили до този момент. Прегледайте за грешки и проблеми старите си дела. Лесно разрешавате финансови проблеми, назрели напоследък. Не очаквайте големи приходи от работа, която поемате тепърва днес. Затова и не се залавяйте с нови задачи.

 

ВЕЗНИ

Хармонията е гарантирана

 

Очаква ви доста активен и благоприятен ден. Сутрешните часове са подчинени на проблеми в семейството и с половинката. Разногласия или малки скандали оставят трайна следа върху настроението ви. Не пренасяйте това върху работата си. Всичко ще се оправи и отношенията ще се хармонизират вечерта. Сдобряването си струва.

 

СКОРПИОН

Става напечено

 

Очаква ви доста напрегнат професионален ден. Възникват внезапно зададени служебни задачи, които трябва да свършите в много кратък отрязък от време. Дори и да сте си направили предварителен план за този ден, едва ли ще го изпълните. Но пък ще бъдете доволни от всичко, което сте свършили. Не отлагайте дела за утре.

 

СТРЕЛЕЦ

В различни настроения

 

Понеделник за вас е доста интересен ден. Настроението ви следва синусоида от спадове и еуфории. Ядосвате се за абсолютни дреболии и в същото време се наслаждавате на всички малки радости, които ви се случват. Бъдете в хармония с хората около себе си. Работете ритмично и не оставяйте недовършени дела за утре.

 

КОЗИРОГ

Приемете промяната

 

В първия работен ден от новата седмица вие сте доста консервативни и не сте настроени да се заемате с нови дела. Обърнете повече внимание на детайлите в работата, която вършите от няколко седмици насам. Днес ще получите предложение от шефовете. Не се колебайте да приемете до края на седмицата. Промяната е изгодна за вас.

 

ВОДОЛЕЙ

Време за разговори

 

В прекрасно настроение ви намира днешният понеделник. Вие сте уверени в своите сили и възможности. Радвате се на популярност сред средата, в която движите. Общувате без никакви задръжки с хората около себе си. Обърнете повече внимание на контактите с клиенти и партньори от по-далечни разстояния и от чужбина.

 

РИБИ

Време е за нова работа

 

Днес имате голямо желание да подобрите своето финансово и материално състояние. Да получите повече доходи за работата, която извършвате. Първо преценете дали възможностите и усилията ви са адекватни на мечтаното повишение. Можете да потърсите нова реализация и ново работно място, ако се чувствате подготвени за това.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си дата на кармична разплата. Имате да плащате за грешки, допуснати преди. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и често блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че знаете всичко. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви, а смесицата от черти на двата знака – Телец и Близнаци, подпомага да бъдете инатливи и безотговорни. Променете нещата, имате и шанса, и заложбите да станете нещо важно в този живот, но за да се случи това, трябва първо да го заслужите. С труд и постоянство – до Цариград ще стигнете.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което е обвързано с вашия разум и рационалност. Обмислете добре плановете си и действайте. Имате шанс да спечелите много, ако направите първата крачка напред.

Здраве: Не се претоварвайте с тежки физически дейности и пазете сърцето.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *