Дневен хороскоп. Прогноза за 23 май, вторник

Луната преминава от Овен в Телец в 15.32 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 26-и в 27-и в 15.32 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До 15.32 часа остават нежелани операциите в областта на главния мозък, черепа, челюстите, очите, а след това – на горните дихателни пътища, носоглътката, гърлото, сливиците, щитовидната жлеза. Добре протичат профилактиката и лечението на мигрена, високо кръвно налягане. Пазете се от настинки в следобеда.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите, а след 15.32 часа – и за боядисване. Направете хидратираща маска на лицето. Следобедът е подходящ за направата на лечебни масажи.

Хранене и диета: Стартирайте своята нова диета или дългосрочен хранителен режим, които ще спазвате дълго време. Хапвайте по малко и в чести интервали. До обяд приемайте повече белтъчини – леки меса, млечни продукти и яйца, гарнирани със свежа салата от пресни зеленчуци. На вечеря можете да приготвите пълнозърнеста паста с лек сос.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя в дома и градината: до 17.53 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят сам по себе си поражда щастие и чувство за удовлетвореност. Не се насилвайте да правите нищо, което не е по силите ви. Радвайте се на живота и се наслаждавайте на всяка глътка въздух, която поемате.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни зареден с позитивна енергия ден. Побързайте да отидете навреме на работа и да свършите нещо важно до 10.00 часа. В този интервал Луната е в съвпад с Уран и в тригон със Сатурн – безспорно подходящ момент за действие и получаване на пълна подкрепа от звездите. В диапазона от 10.00 часа до 16.00 часа Луната не сключва аспекти с останалите планети. Не предприемайте нищо важно и огледайте за грешки действията, които сте извършили вчера.

ОВЕН

Успех

Във вторник ви очакват благоприятни развития по вече задвижени въпроси. Не е изключено да получите вест за пътуване в чужбина или за предстояща командировка. Планирайте своята лятна почивка в сутрешните часове. Денят е позитивен и въпреки че не всичко върви по вода, успехите ви следват по петите.

ТЕЛЕЦ

Допълнителен доход

Днес действате тихомълком, без никой да разбере за намеренията и плановете ви. Не давате гласност за бъдещите си намерения, защото сте на мнение, че някой може да открадне идеите ви. Имате право донякъде. Денят ви позволява да стабилизирате бюджета си. При мнозина точно сега се очаква получаване на допълнителен доход.

БЛИЗНАЦИ

Действайте сутринта

Време е да се обадите на хора, които не сте чували от месеци. Повдигнете настроението си чрез срещи с приятели. Уредете си срещи с хора, каращи ви да се чувствате щастливи. Днес имате огромен успех в деловодството и публичната администрация, но ако действате в ранната утрин. След това късметът сякаш се размива.

РАК

Активен ден

В очакване сте на доста активен ден. Ще ви разочаровам. Най-големите шансове са в ранната утрин, когато ще трябва да свършите не само своята работа, но и работата на ваши немарливи колеги. В остатъка от работния ден настроението ви е лошо, защото чувствате несправедливост. Несправедливо е вие да опирате пешкира, когато не го заслужавате.

ЛЪВ

Бъдете съсредоточени

Очаква ви доста ведър и благоприятен ден. Сутрешните часове изискват да бъдете съсредоточени. Не стартирайте деня си с кафе и приказки, а със здрава работа. Оставете клюките за след 10.00 часа. Използвайте времето си пълноценно, защото можете да се натъкнете на интересна идея или предложение, което да промени живота ви.

ДЕВА

Успехи

Днес сте в прекрасно настроение. Започвате деня си съсредоточено. Ясно знаете какво и как да свършите. Отидете по-рано на работа и се заемете с належащите задачи. В следобеда ще имате повече време за личния си живот и своите собствени интереси, а вечерта можете да организирате приятно излизане на по чаша вино или бира.

ВЕЗНИ

Добра новина

Във вторник сутрин очаквайте добри новини за развитие по въпроси и дела, които бяхте предприели в началото на май. Доброто ви настроение е гарантирано, а успехите ласкаят вашето его. Работете рано сутрин и насрочете за първите служебни часове по-важните си задачи. Чака ви добра новина от приятелското обкръжение.

СКОРПИОН

Помислете за спестяване

Нещата около вас се развиват повече от добре. Напрежението малко по малко отшумява с времето и на негово място идва доброто настроение и оптимизмът. Предстоят по-добри дни. Днес насочете своята активност в първите работни часове, които са най-ползотворни. Помислете за спестяванията си.

СТРЕЛЕЦ

Действайте

Очаква ви доста силен ден. Желаете да се изявите и по всичко личи, че имате нужда от всеобщото внимание. Сутрешните часове са изключително ползотворни и благоприятни. Имате възможност да вземете важно решение за бъдещето си и да стартирате незабавни действия по осъществяване на проектите. Действайте.

КОЗИРОГ

Не се страхувайте

Очаква ви силен и доста внушителен ден. Насочете енергията си сутринта, в първите часове от работния вторник. Тогава късметът и шансовете са ви най-силни. В живота ви се случват няколко малки промени, които обаче са от съществено значение за вас. Те са в положителен аспект и вещаят едно по-добро бъдеще. Не се страхувайте от нищо.

ВОДОЛЕЙ

Среща с приятел

Имате нужда да направите неща, които не сте правили от доста време. Да промените част от рутинното си ежедневие. В сутрешните часове едно обаждане от приятел или човек, с който сте прекарвали хиляди прекрасни мигове, ще ви навее носталгични спомени. Не отказвайте среща и с него.

РИБИ

Важни ангажименти

Пред вас стоят доста добри възможности в сутрешните часове на вторника. Не стартирайте деня си с кафе и приказки с колегите, а с работа. Свършете важни ангажименти, касаещи бъдещото ви професионално развитие. Времето след 10.00 часа е по-пасивно. Отсрочете пушпаузите за тогава.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Навлизате в година на съдбовно подчинение. Трудно ще държите контрола над събитията в живота си, но това е за ваше добро. Оставете всичко просто да ви се случи. Тръгнете ли срещу съдбата, ще почувствате безсилие. Отпуснете ли се по течението, то ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *