15 четения

С подкрепата на Цветан Цветанов великотърновски младежи тръгват по стъпките на Ботев

За трета поредна година великотърновски младежи ще имат възможността да се включат в националния поход „По стъпките на Ботевата чета“ благодарение финансовата подкрепа на председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По време на приемната за граждани, организирана във В. Търново от Цветанов, той се срещна с част от учениците и техните ръководители.

Приз „Родолюбец“ заради неизменното съдействие са присъдили на Цветанов от ръководството на Туристически клуб „Незабравка“ към ПГЕ „А. С. Попов“ – основен организатор на търновското участие в похода. Благодарствено писмо пък връчиха младежите, които се срещнаха с председателя на ПГ на ГЕРБ.

Основна група от общо 48 възпитаници на осем великотърновски и едно дряновско училище ще извървят тази година Алеята на безсмъртието от Козлодуйския бряг до връх Околчица. За четвърти път част от групата ще бъде и Божидар Русев, който вече е студент в Англия, но се е върнал специално заради похода, провеждащ се ежегодно от 27 май до 2 юни. По стъпките на Ботевата чета ще се отправи и друг великотърновски лъч, стана ясно по време на приемната на зам.-председателя на ГЕРБ. Той пое ангажимент да подкрепи и втората група, съставена от 28 младежи.

Един коментар за “С подкрепата на Цветан Цветанов великотърновски младежи тръгват по стъпките на Ботев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!