Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 25 май, четвъртък

Луната преминава от Телец в Близнаци в 15.15 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 22.44 часа. Лунният ден преминава от 28-и в 29-и в 5.57 часа и от 29-и в 1-и в 22.44 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До 15.15 часа остават нежелани операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. След този час – на белите дробове, бронхите, кръста. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища, зачервено гърло, ларингит, фарингит, белодробни проблеми.

Красота и външен вид: Подстригване на косите – през целия ден. Боядисване и накъдряне – до 15.15 часа. До 15.15 часа могат да се правят лечебни масажи, а след този час – релаксиращи и с ароматни масла.

Хранене и диета: Хапвайте малки количества храна. Днес е новолуние и организмът задържа вода, което води до чувство за подутост и отичане. Избягвайте прекомерната употреба на сол, алкохол и кофеинови напитки. Лунната диета стартира в 22.44 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо, оранжево, охра, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя в дома и градината: до 20.21 часа.

Нумерологичен хороскоп: Стараем се да поддържаме добрия тон с всички около себе си. Избягвайте кавгите и пререканията днес. Ако не сте съгласни с нечие мнение, потърсете начин да го кажете по мек, спокоен и дружелюбен начин. Ефектът ще е по-добър.

Звездни аспекти за деня: Активната част на днешния ден е след 15.15 часа. Не очаквайте да свършите нещо важно и работата да ви спори преди това. Венера и Плутон са в квадратура. Настъпва новолуние в Близнаци. Неудовлетворените от средата си на живот хора могат да станат агресивни и арогантни към близките си. Дайте си сметка дали взаимоотношенията ви са искрени, или са на основата на лицемерие.

 

ОВЕН

Запазете спокойствие

 

Компилация от промени, съпътствани с напрежение и трудности, са валидни за днес. Следва да бъдете внимателни, но и активни, за да се впишете адекватно в обстановката. Напрежението идва от сферата на взаимоотношенията – с близки, с приятели и с делови партньори. Запазете самообладание и спокойствие, не бъдете лицемерни.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни

 

Тази седмица е богата на социални контакти и четвъртък също поддържа тенденцията, особено в следобеда. И днес няма да се разминете с вече станалите ежедневни разговори и срещи с различни хора. Бъдете внимателни и не изпускайте от поглед онези, които се ровят досадно в личния ви живот. Не позволявайте да бъдете обект на подигравка.

 

БЛИЗНАЦИ

Хаос

Напрежение и много нерви са валидни във вашия хороскоп за четвъртък, но за това не бива да вините звездите, а самите себе си. Намирате се в ситуация на хаос, в която почти не виждате изход. Склонни сте да се разпръснете в няколко делови насоки, а това ще е равносилно на провал. Вземайте по-важните си решения след 15.15 часа.

 

РАК

Стабилизация

 

Нараства вашата самоувереност и това може да ви доведе до преждевременен провал, ако вземете прибързано решение или предприемете действие в предиобеда. Важно е да изчакате обстоятелствата да кажат своята дума и след това да се нагодите към тях. В личен план ви чака сигурна стабилизация. Взаимоотношенията ви се хармонизират и вие добивате увереност.

 

ЛЪВ

Хармония

 

Служебните дела протичат хармонично и ви носят добри резултати. Безпокойствата ви обаче са насочени в личен план, където в момента цари хаос и безредие. Някой се опитва да ви се набърка, да ви подреди живота така, както на него му харесва. Не позволявайте чуждо вмешателство. Ще съжалявате за резултата.

 

ДЕВА

Бъдете сдържани

 

Хаотичните действия, които предприемате днес, силното напрежение и натоварването в работата в края на месеца са главните причини да грешите и да изпадате в агресия. Приемете обстоятелствата и бъдете малко по-сдържани. Финансовите въпроси гледайте да вършите в следобеда и с по-голяма прецизност, за да не си докарате загуба.

 

ВЕЗНИ

Успокойте амбицията

 

Прекалено колебливи сте в сутрешните часове. Трудно вземате решения. Оставете се на течението. Избягвайте да водите разговори за пари, защото могат да ви донесат загуби. Амбициите си днес снижете до минимум, за да не се полъжете по едно не особено печелившо предложение. Днес избягвайте да се изживявате като лидери.

 

СКОРПИОН

Скрито колебание

 

В четвъртък, дори и се опитвате да го скриете, проличава, че сте емоционални и уязвими. Към този момент вземате трудно решения, въпреки да давате вид на сериозни и решителни личности. Дълбоко във вас се крие едно скрито колебание, което ви съветва да отстъпите крачка назад. Обърнете внимание на любовта и личните си връзки и взаимоотношения.

 

СТРЕЛЕЦ

Пасивност

 

И при вас новите начала в този ден са забранени до 15.15 часа. Трудно вземате решения, защото имате прекалено много идеи и никаква концепция, коя от тях да е с приоритет. Не давайте съвети на хората около себе си. Постарайте се да заздравите взаимоотношенията си с тях, вместо да ги разваляте още повече.

 

КОЗИРОГ

Добро настроение

 

В добро настроение сте и в четвъртък. Усмихнати и отзивчиви, вие лесно подавате ръка и помагате на хората около себе си. Не е зле да ограничите своята жертвоготовност, защото именно днес някой ще се опита да се възползва от добротата ви и е вероятно да прехвърли отговорността за своя грешка върху вас. Не го позволявайте.

 

ВОДОЛЕЙ

Обновление

 

Работната седмица продължава и ще е все така натоварена за вас, но днес делата ви не спорят с темпото, което очаквате. Нормално е. Днес се отдайте по-скоро на рутинните си ангажименти, без да поемате нови задачи. В любовта и личния ви живот настъпва обновление. Следобедът ще ви зарадва със среща, в която има импулс, нов живот, очаквания и вдъхновение.

 

РИБИ

Не е време да криввате

 

В четвъртък пред вас стоят дилемите дали да се заемете с рутинните си дела на работното място, или да предприемете нови начала и да експериментирате. Ще се убедите, че днес не е най-подходящият ден за тръгване по нова пътека. По-скоро си останете в сегашното русло. Работата ще ви откъсне от проблемите в личен план.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на цялото си човешко обкръжение. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум, на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Навлизате в една малко по-трудна година от своя живот. Не се предавайте и вървете смело напред. Вие можете да преборите всяка нередност с малко повече търпение и решителност.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *