16 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 26 май – 1 юни

Завършваме месеца с добри новини и едно стъпало по-близо до върха

 

Здраве: Днес и в събота прекарвайте повече време навън. Прохладата на чистия въздух ще ви ободри и направи здрави. Ограничете тютюнопушенето. В неделя и понеделник са възможни изостряния на язви и колит. Хапвайте здравословна храна и не си внушавайте болести. Във вторник и сряда сърцебиенето е естествена реакция на организма, ако сте преуморени или прекалено развълнувани. Ако сте във фитнеса, внимавайте с кардиоупражненията, които могат да предизвикат сърдечносъдово неразположение. Избягвайте кофеина и цигарите. В четвъртък обърнете повече внимание на стомаха си, ако почувствате неразположения. Вероятно има причина за болките.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите: петък, събота до 14.30 ч., понеделник след 15.00 ч., вторник, сряда, четвъртък. Неподходящи дни: събота след 14.30 ч., неделя и понеделник до 15.00 ч. Същите дни са неподходящи и за коламаска на тялото. Боядисване на косите: четвъртък. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата, като в петък и събота ги съчетайте с релаксация и ароматни масла, а лечебните масажи насрочете за четвъртък. Обеци и татуировка: Луната няма забрани за тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в петък и събота до 14.30 ч., а в сауна – от понеделник в 15.00 ч. до сряда в 19.00 ч.

Хранене и диета: Бъдете внимателни с храненето, ако спазвате режим или специална диета. Луната е нарастваща и резултатите могат да се забавят. Не преяждайте, защото това ще доведе до чувство за тежест, дискомфорт и отоци заради задържане на вода в организма. Днес и през уикенда заложете на вкусовете, а не на количествата. Гответе питателна храна, без да използвате остри и люти подправки. Те могат да причинят язва. В понеделник, вторник и сряда увеличете приема на свежи плодове за сметка на чипсовете и сладкишите. В четвъртък обърнете внимание на продуктите в хладилника си и ги проверете за изтичащ срок на годност. Освободете се от тези, които не са годни за консумация.

Основни звездни аспекти: В последната майска седмица Луната гостува в Близнаци, Рак, Лъв и Дева. Събужда се желанието ни да общуваме и говорим на различни теми с близките и приятелите си. Доверяваме им тайни и се освобождаваме емоционално, като споделяме своите преживявания с тях. В неделния ден Меркурий и Нептун са в секстил. Аспектът обещава вълнуващ уикенд, прекаран в хармония и разбирателство. Излезте в приятна компания, намерете хора със сродни на вашите интереси. Търсите ли среда, ще намерите такава. Заложете и на малките, дребни удоволствия, които си доставяте през уикендите. Те правят почивката ви незабравима и наситена с настроение. В понеделник Марс и Сатурн са в опозиция. Редно е да оставите тежките задачи за друг ден. Преценете силите си и не подхождайте амбициозно към сериозните дела – не защото няма да ги свършите, а защото в седмицата до края на май предстоят и по-добри дни, в които работата ви ще спори доста повече. Такива дни са сряда и четвъртък, когато сме под въздействието на тригона Меркурий – Плутон. Тогава е подходящото време да се заемете с важните задачи. Аспектът дарява с бистър ум и шанс за успех в начинанията. В подем сте и завършвате месеца с добри новини и едно стъпало по-близо до върха.

 

ОВЕН

Ярки преживявания

 

За вас предстои ярка откъм емоции и преживявания седмица. Вашият управител Марс е изправен пред тежка опозиция със Сатурн. Аспектът се случва в сектори от хороскопа ви, отговорни за сферата на общуването, пътуванията и новините. Мнозина от вас е възможно да се устремят на път за непланирани ангажименти, които не търпят отлагане. Други ще разрешават проблеми и назрели спорове. При трети се очакват новини, преобръщащи ежедневието им. При всички положения, колкото и неочаквано да се случват тези обстоятелства, съдбата е благосклонна към вас, защото в крайна сметка изходите са благоприятни и ще се убедите, че след всеки напрегнат момент следва удовлетворение.

 

ТЕЛЕЦ

Финансови проблеми

 

И за вас последната седмица от май е сериозна и наситена със събития. Меркурий, който се движи в знака ви, е в хармоничен аспект с Плутон. Дарява ви с възможността да преразгледате мястото си в обществото, в работата или в приятелската компания. Да осъзнаете някои свои скрити сили и възможности. Марс и Сатурн са в опозиция, която сигнализира за финансови проблеми и материални несполуки, ако се заемете с непосилна задача. Прегледайте добре работата, която вършите. Направете сметка на бюджета си до края на месеца. Вероятно ще излезете на червено заради множеството харчове през май. В личен план ви чака удовлетворение. Уикендът е доста обещаващ, насладете му се.

 

БЛИЗНАЦИ

Ново начало

 

При вас настъпва период, в който е по-добре да бъдете умерени, доста обрани в изказа си и в същото време – настъпателни и адекватни към всички обстоятелства, в които попадате. Казано по-просто – дръжте си езика зад зъбите и се оглеждайте за възможности, изникнали от нищото. Намирате се в период на ново начало. Нещо в живота ви се преобръща и тръгва в изцяло различна посока. Заради опозицията Марс – Сатурн, която се случва във вашия знак, нервността ви расте с всеки следващ ден. Опитайте да владеете нервите и емоциите, за да не ескалират точно в най-неподходящия момент. Сега не е във ваш интерес да се карате с хората около себе си.

 

РАК

Добър завършек

 

При вас темпото се забързва с всеки изминал ден. Краят на месеца идва с редица неща, които трябва да бъдат свършени в срок. Надвисналите над главата ви крайни срокове определено будят притеснение и безпокойство. Отпуснете се. Ще си свършите работата, колкото и много да е тя към този момент. Нервите обаче няма кой да ви върне, както и стресът, който сами си причинявате. Изживейте един прекрасен уикенд, а по-важните дела насрочете за втората част на работната седмица – след вторник, сряда. Изживейте напрегнатия понеделник скрити в черупката си, за да си спестите потенциалните спречквания и спорове.

 

ЛЪВ

Привличате внимание

 

И за вас последната седмица от май ще бъде забележителна, емоционална и темпераментна. Имате нужда да правите впечатление. Да привличате хорското внимание и насочвате чуждите погледи върху себе си. Внимавайте обаче, защото не всички около вас ще бъдат съгласни с мнението ви и често ще влизате в явни пререкания, отстоявайки своите убеждения. Решавайте противоречията меко и обрано, с делови подход. Не пропускайте да насрочите най-важните си делови ангажименти за сряда-четвъртък. Тогава шансовете ви за успех са най-силни за сметка на първите два дни от последната майска работна седмица.

 

ДЕВА

Научете се да чакате

 

И за вас този период ще е ярък откъм емоционална гледна точка. Напрежението около назрели на работното място проблеми расте. Там нещата сякаш се объркват и не вървят по предварително начертаните от вас планове. Това, че съдбата не се подчинява на вашите желания, ви дразни и внася чувство за гняв и неудовлетворение. Приемете обстоятелствата такива, каквито са. Обърнете малко повече внимание на личния си живот и преживяванията в интимната сфера от битието ви. А професионалните проблеми ще бъдат разрешени от само себе си. Просто трябва да изчакате да дойде последната дата от месец май.

 

ВЕЗНИ

Делово поведение

 

Въпреки напрежението периодът е доста благоприятен и добър за вас. Обърнете повече внимание на личните си интереси и не позволявайте на никого да се бърка в тях. На работното място е възможно да получите неочаквана новина, която се намесва в предварителните ви планове и ги прави неосъществими. Действайте според обстановката и според хората, с които работите. Не забравяйте, че сте в колектив и е важно да се съобразявате с чуждото мнение. Деловото ви поведение ще помага да се реализирате повече от брилянтно, а и да си спечелите симпатиите на влиятелни хора от обществото, в което живеете.

 

СКОРПИОН

Ограничете инвестициите

 

Предстои доста активна, динамична и натоварена откъм емоции седмица. Трябва да сте особено внимателни и деликатни, за да не накърните нечие чуждо достойнство с поведението и изказванията си. За вас сега е важно да бъдете делови и да мислите за впечатлението, което оставяте у другите хора чрез действията си. Възможно е да получите оферта за инвестиране на пари в определен рисков проект. Не е добра идея да го правите в началото на седмицата, защото загубите ще са светкавични и необратими. По-благоприятните дни от идната работна седмица са след вторник, сряда. Помислете за действия и инициативи тогава, не по-рано.

 

СТРЕЛЕЦ

Положителни емоции

 

Изправени сте пред една от сериозните седмици за месец май. Пред вас стоят хиляди въпроси за разрешаване, а сякаш времето не ви достига. Пронизвани сте от чувството, че нещата стоят на едно място и не потръгват. Всичко това генерира емоционална възбуда, която често ви кара да влизате в ярки спорове с хората около себе си. Владейте се. Така ще спечелите борбата с времето. Нищо не е необратимо. Всъщност, погледнато от друга гледна точка, седмицата е доста благоприятна и ви носи силни положителни емоции в личен план. Просто му отпуснете края и не се притеснявайте, ако не успеете да завършите някои задачи в срока, който предварително сте си задали.

 

КОЗИРОГ

Преодолейте стреса

 

Предстои ви доста емоционална седмица. Чувството, че изпускате нишката и че не успявате да се впишете в темпото, което съдбата ви налага, пронизва почти всеки един ден от днес до вторник. Създавате си излишна паника, но най-лошото е, че пренасяте безпокойството си и върху хората, с които живеете и работите. Релаксирайте, имате нужда да се отпуснете поне за малко. Стресът ви е дошъл в повече и явно личи, че блокира трезвия ви начин на мислене. Ще се убедите, че не е имало за какво да се ядосвате, но това ще се случи чак в последните майски дни. Имайте вяра, че дори и нещата да се объркат, всичко ще завърши добре в един или друг момент.

 

ВОДОЛЕЙ

Добри новини

 

При вас седмицата, колкото и да е напрегната, носи удовлетворение и силни позитивни емоции. Енергията е насочена в сферата на личния живот, общуването, комуникацията. Ще научите добри новини, даряващи ви спокойствие и увереност. Ще се справите с някои емоционални проблеми, които будят напрежение в обществените взаимоотношения. Убеждавате се, че няма за какво да се ядосвате и да си късате нервите. Сега за вас настъпва нов период, ново пробуждане и оживление. Обръщайте повече внимание на приятелите, семейството и хората, които наистина заслужават да бъдат обгрижвани.

 

РИБИ

Ненадейни задачи

 

За вас предстои натоварена професионална седмица. Дори и да не планирате големи постъпки или ангажименти, съдбата ви е подготвила достатъчно изненади и задачи с изтичащ срок на действие. Бъдете отговорни и не претупвайте работата си. Направете сметка на бюджета си и анализирайте състоянието му в края на месеца. По възможност не вземайте заеми точно сега, защото ще ги върнете трудно и с просрочие. Обърнете повече внимание на семейството и личния си живот. На приятелите и хората, с които можете да споделите своите болки и радости. Можете да стартирате ремонт вкъщи.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

26 май. Вие сте от тези хора, които не обичат да бъдат тормозени с много работа и задължения. Не за друго, а защото се стремите да помогнете на всички около вас и така вашите лични задължения изостават. По този начин в главите ви настава хаос и никога не успявате да подредите правилно времето си. Решението е да бъдете по-твърди и не толкова жертвоготовни. Успеете ли да насочите усилията и погледа си само към своя собствен живот, ще се развивате много по-добре, а и ще се чувствате по-пълноценни.

Навлизате в една прекрасна година на промени и пътувания, която ще ви донесе доза позитивен заряд и емоции. Добре владейте живота си, за да не изпуснете нишката и да не извършите необратими неща. Промените контролирайте внимателно. Важното е, че от сега нататък настъпва раздвижване.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

27 май. Емоционални и несдържани, вие не търпите гняв в себе си. Винаги го изливате навън, без да си правите сметка кого наранявате по този начин. Пазете се, защото сте податливи на чуждо влияние, вярвате на хорските приказки, а от това по-страшно няма! В любовта сте ревниви, но и справедливи.

Годината, която предстои за вас от сега до рождения ви ден догодина, е на трайна стабилизация в материален план и на хармонизация в личните взаимоотношения. Ще се почувствате обичани и ще обичате от сърце. Ако сте решили да сключите брак, тази година е най-подходящата за тази цел. Избягвайте да полагате началото на големи и грандиозни проекти в професионален план, ако не желаете те да ви отнемат много години за постигането.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, щитовидната жлеза.

28 май. Много противоречиви хора сте вие, родените на 28 май. Не успявате да се мотивирате достатъчно, за да довършите поне едно от започнатите неща. Знаете как да поставяте целите си, но как да стигнете до края е вече урок, който ще трябва да научите, искате ли да успявате в живота. Усетите ли опасност, склонни сте да нанесете удар на хората, с които общувате, точно когато те най-малко очакват.

Навлизате в година, която изисква да се обърнете назад в последните няколко години и да осъзнаете грешките си – действие, помагащо ви да се предпазите от нови такива. И също така да сте в хармония с тези, на които сте поискали прошка. За мнозина тази година ще донесе обучение за по-добра професионална реализация. Не го пропускайте.

Здраве: Внимавайте с лимфната система, както и с нервите. Не си внушавайте болести.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!