Спряха правата на „виолетовите“ Йордан Апостолов и Мирослав Иванов

1125 лева глоби ще трябва да плати „Етър ВТ“ по санкции, наложени от Дисциплинарната комисия на БФС след мача с ФК „Царско село“. Най-голямата глоба от 500 лева е на Мирослав Иванов, който бе отстранен за реплики към съдията по време на двубоя със столичани и е наказан със забрана да изпълнява функции от името на клуба за 3 срещи. За нерегламентирано използване на бомбички, факли и димки клубът е глобен 325 лева. Други 300 лева струва деветият жълт картон, получен от Йордан Апостолов. Заради натрупани лични предупреждения халфът е със спрени права за две срещи, така че няма да е в групата за мача в Несебър, както й при евентуален бараж.

Двубоят с ОФК „Несебър“, който е в събота от 17,30 часа, ще бъде ръководен от международния съдия Стефан Апостолов с асистенти Мартин Венев и Мирослав Иванов.

„Изпуснахме един шанс срещу ФК „Царско село“, в Несебър не мисля да изпускаме друг. Отиваме за победа, това е ясно. Така сме я докарали, че трябва да спечелим този мач и ще го направим“, коментира Станислав Генчев. Дали ще има промени в състава и какви ще са те, ще стане ясно преди началото на срещата в Несебър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.