10 четения

Раздадоха наградите от конкурса „Детство мое вълшебно”

ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЧКАТА ОТ ОУ „БАЧО КИРО” МАРИЯ ОШКИНА СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО В РАЗДЕЛ „ПОЕЗИЯ” В КОНКУРСА „ДЕТСТВО МОЕ ВЪЛШЕБНО”, организиран от читалище „Надежда” във Велико Търново. Второто място са си поделили още двама възпитаници на училище „Бачо Киро” – Никол Косеркова, която е само в първи клас, и петокласникът Велислав Долчинков. Журито е присъдило две награди за третото място за Далия Петрова, третокласничка в ОУ „Д-р Петър Берон” в Дебелец, и Никол Занкова, шестокласничка в ОУ „Бачо Киро”.

В раздел проза победител е Ина Матеева, ученичка в пети клас на ОУ „Бачо Киро”. На второ място е петокласничката Полина Христова от ОУ „Иван Вазов” в Горна Оряховица, а трета – Йолина Йовчева, ІІІ клас в ОУ „Д-р Петър Берон” в Дебелец.

Още шест деца са получили поощрения от журито – Стела Михайлова от V клас и шестокласничката Синем Расимова от ОУ „Бачо Киро”, Магдалена Василева и Тифани Тодорова – и двете шестокласнички в ОУ „Иван Вазов” в Горна Оряховица, и Владимир Илиев, 3 клас, ОУ „П. Берон” в Дебелец. С поощрителна награда е и малката Девора Пенева от детска градина „Слънце”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *