23 четения

Мелания Тръмп облече манто за 51 000 долара в Сицилия

Мелания Тръмп облече манто с релефни апликации на цветя за 51 000 долара на дизайнерите Долче и Габана в Сицилия вчера, съобщи Асошиейтед прес.
Сумата е с няколко хиляди долара по-малка от средния годишен доход в САЩ за 2015 г.
Първата дама носеше и чантичка в същия десен за обяда със съпругите на лидерите на Г-7 в древния Дворец на слоновете. Негов домакин беше кметът на Катания.
Цветното манто на Мелания Тръмп рязко се отличава от строгия й гардероб, предимно в черно, избран за досегашните й появи от първата обиколка на президента Доналд Тръмп в чужбина. За аудиенцията при папа Франциск тя носеше черна дантелена рокля с подобен шал на главата, а при пристигането в Италия беше с тъмно манто със златисти детайли по маншета и яката. И двата тоалета бяха от миланските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана.
Габана отбеляза всяка от тези изяви с постове в Инстаграм. Той пусна три снимки на флоралното манто, облечено над семпла светла рокля. Към снимките той добави сърчица и „Благодаря“.
Долче и Габана се вдъхновяват от Сицилия. Затова е много логично Мелания Тръмп да избере техен тоалет.
Белият дом не отговори на исканията за коментари за това колко е платила Мелания Тръмп за мантото. Американските първи дами не получават бюджетни средства за гардероба си.
Няколко дизайнери обявиха, че не биха обличали Мелания Тръмп, защото не са съгласни с политиката на съпруга й.
Цената на мантото на Долче и Габана е с около 5500 долара под средния доход на американските домакинства от 56 516 долара за 2015 г., последната за която има данни.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!