6 четения

Във В. Търново отваря врати нов споделен офис

Ценни съвети за здравословното хранене ще даде д-р Калин Василев – основателят на TarnovoRUNs, по време на откриването на новия споделен офис във Велико Търново – Freeдом21. Той ще бъде официално отворен на 1 юни – четвъртък, на ул. „Стефан Стамболов” 21 и е проект на предприемаческата организация Start It Smart/VelikoTarnovo и маркетинг агенцията Shivachi.

Програмата ще започне в 8,00 ч. с новия формат събитие „Търновска закуска“, на която гост ще бъде д-р Василев. В неформален разговор той ще разкаже за това как можем да си приготвим бързо и лесно здравословни храни. Всеки желаещ може да се включи и да закуси във Freeдом21 за позитивно начало на деня, призовават организаторите. След закуската те са подготвили различни активности. През целия ден всеки може да разгледа споделения офис, за да научи повече за него, както и за възможностите, които предлага.

За финал в 19,00 часа Start It Smart/Veliko Tarnovo организира традиционното си SISiety събитие, този път насочено към фрийлансъри и хора от Велико Търново, които се интересуват от този тип работа. В програмата фрийлансъри от града ще разкажат за своите занимания и ще споделят опита си. След официалната част събитието ще продължи с неформални разговори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!