17 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 1 юни, четвъртък

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 15.42 часа. Лунният ден преминава от 7-ми в 8-ми в 13.02 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на ставни заболявания, проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката и сливиците.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете, боядисате или накъдрите косите си. Коламаската също е позволена. Денят е благоприятен за отпускащи масажи, за лечебни масажи за премахване на различни блокажи в организма.

Хранене и диета: Когато Луната е в Дева, добре ни се отразяват кореноплодните зеленчуци под всякаква форма. Избягвайте гладуването и драстичните диети, те биха довели до здравословни проблеми. Консумирайте повече варива от картофи, моркови, целина и други полезни кореноплодни зеленчуци. Не прекалявайте с хляба и тестените изделия.

Цветове, носещи късмет: Кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 13.02 часа.

Нумерологичен хороскоп: Не бъдете прибързани и обмисляйте това, което говорите. Най-вече когато уговаряте финансови условия. Не приемайте и не отправяйте предложения, които звучат далече от реалността.

Звездни аспекти за деня: В първия юнски ден сме в добро настроение и се радваме на празника, който ни връща към детството. Луната гостува в Дева и ни помага да вършим работата си прецизно. Венера и Сатурн са в тригон. Не отказвайте допълнителна работа и се заемете с дейности, които ще ви носят финанси и престиж в бъдеще.

ОВЕН

Приходи

В четвъртък сте активни, продуктивни и доста целеустремени. Успявате да подобрите настроението в компанията, в която се движите. На работното място се заемате с важни ангажименти, защото знаете, че те ще ви донесат нужния престиж, за който сте си мечтаели. Очаквайте финансови приходи от дейността си.

ТЕЛЕЦ

Нова стъпка

В четвъртък сте мотивирани и целеустремени. Пред вас се изправят доста предизвикателства, които можете да приемете с отворени обятия. Целият ви ден минава като един кратък миг, пълен с изненади и добри новини. Можете да се заемете с нещо сериозно и дългосрочно. Нещо, което ще ви донесе пари и признание.

БЛИЗНАЦИ

Без инициативи

В четвъртък сте прекалено нервни и причината са възпиращите ви обстоятелства. Пречките, които трябва да преодолеете, за да осъществите новите си инициативи. Всъщност съдбата не е съгласна именно днес да поставяте ново начало. Затова ви затрупва със стари ангажименти и не ви позволява да вървите смело напред.

РАК

Подкрепят ви

В четвъртък около вас витае добро настроение. Зареждате всички около себе си с оптимизъм. Нещо, което не е присъщо за вас, но го правите. Можете да се заемете с нови начинания или да потърсите ниши за реализация. Контактни сте и е вероятно да попаднете на хора, които да ви подадат ръка, за да осъществите плановете си.

ЛЪВ

По-висока заплата

При вас обстоятелствата се развиват прекрасно. По всичко личи, че се намирате в период на подем. Все пак бъдете внимателни. Днес можете да получите интересни предложения относно материалното си развитие. При някои се вдига заплатата, други са напът да сменят работата си с по-добре платена. Но и отговорностите нарастват.

ДЕВА

Добър период

Стартирате новия месец с гостуваща Луна в знака ви. Може да се каже, че сте късметлии, защото лунната енергия ще запали шансовете ви и месец юни ще се окаже доста благоприятен за вас. Направете планове, гледайте напред в бъдещето и бъдете позитивно настроени. Чака ви добър период и много позитивни емоции.

ВЕЗНИ

Доста потайни

Отстрани изглежда сякаш ви липсва мотивация за действие. Давате вид на прекалено разсеяни и незаинтересовани от случващото се наоколо. Но само така изглежда. Всъщност сте доста потайни и криете дълбоко в себе си големите си идеи, които мислите да реализирате през юни. Това е един благоприятен месец за вас.

СКОРПИОН

Център на внимание

Ще се чувствате прекрасно в днешния ден, ако обърнете внимание на личните си потребности, без да се стремите да угаждате на другите. Ще осъзнаете, че вие сте в центъра, и ако заявявате смело желанията и целите си, другите ще се съобразяват с тях. Време е да го сторите. Отстоявайте смело идеите си и не отстъпвайте.

СТРЕЛЕЦ

Щастлив ден

В четвъртък сте инициативни. Очаква ви благоприятен ден, в който желанията ви могат да се превърнат в реалност. Дайте всичко около себе си, за да привлечете успеха и да тръгнете напред. На работното място сега залагате картите, които съвсем скоро ще изиграете в правилната партия. Чака ви ведър и щастлив ден.

КОЗИРОГ

Важна крачка

Стартирате новия месец с великолепен ден. Въпреки малките недоразумения в личен план вие сте в добро настроение и нищо не може да ви спре по пътя напред. Всъщност стига да искате, днес лесно бихте изгладили и интимните си неразбирателства. В службата предприемате важна крачка, която е значима за дългосрочното ви бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Преценете силите си

В четвъртък не прекалявайте с инициативността. Рискувате да се заемете с много дела наведнъж. С повече, отколкото можете да движите успешно и паралелно. Преценете силите си. Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и благополучието в материален аспект. Купете нещо лично за себе си. Възнаградете се.

РИБИ

Личен бизнес

В добро настроение сте. Постъпките ви са смели и ясно предначертани в бъдещето. Гледате в дългосрочен аспект и градите тухла по тухла своя просперитет. Сили и кураж не ви липсват, за да се заемете с нещо по-сериозно, да смените посоката на движение или да стартирате свой личен бизнес. Денят е благоприятен за това, възползвайте се.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте първенци във всичко. Не срещате прегради по пътя си и това ви прави особено уязвими и самоуверени понякога. Съдбата ви е отредила да бъдете лидери и водещи фигури, но в момента, в който загубите разум и се самозабравите, ще обърнете нещата в противоположната посока. Бъдете по-целенасочени, гонете амбициите си така, че да имате време да ги постигнете.

Навлизате в една прекрасна година, през която ще се научите да пестите и по този начин ще увеличите стабилността на своя бюджет. От друга страна, ще намерите по-добра и доходоносна работа, а това ще е гаранция за подобрение на финансовото ви състояние. С две думи, чакат ви пари, така че се подгответе да ги посрещнете и да ги управлявате успешно. Само така ще ги задържите до себе си.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *