Малките етърци взеха купата на кмета на Тетевен

Две купи донесоха детски отбори на „Етър ВТ“ от футболен турнир в Тетевен. Надпреварата за купата на кмета на планинския град бе за деца, родени 2007 и 2008 година.

Кметът на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева приветства участниците в състезанието, след което председателят на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев даде старт на турнира.

И при двата набора съперници за отличията бяха отборите на „Етър ВТ“, „Славия“, „Литекс“ и домакините от „Бенковски“ (Тетевен). Купата на победителя и златните медали спечелиха по-големите великотърновски момчета, водени от треньора Стефан Николов. Те отстъпиха с 2:1 на „Литекс“, който обаче ползва набор 2006 г. „Виолетовите“ разгромиха домакините от Тетевен с 10:0 и се наложиха с 2:0 над „Славия“, което им бе достатъчно за първото място. Много добро бе представянето и на децата, родени 2008 година, с треньор Цветан Райков. Те направиха равенство 2:2 с „Литекс“, отстъпиха минимално с 1:0 на „Славия“ и разгромиха тетевенци с 8:0, което им донесе второ място, за което получиха купа и сребърни отличия, а Радомир Коев бе определен за най-полезен играч.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *