Месечен хороскоп. Прогноза за месец юни, 2017 година

Вършете онова, за което сте призвани и в което се чувствате сигурни

Лунна диета през юни: В дните от 1 до 9 юни и от 24 до 30 юни Луната е нарастваща. Гладуването и диетите не дават резултати. Това време не е благоприятно за стартиране на дългосрочен хранителен режим, защото едва ли ще го спазвате дълго време с мотивация. В дните от 10 до 25 юни Луната е намаляваща. Започнете диета, хранете се здравословно и ще се почувствате прекрасно. Подходящи дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим или диета са 10, 18, 19 юни. Подходящите дни за лунна диета този месец са 9 юни – фаза пълнолуние, 17 юни – фаза последна четвърт, 24 юни – фаза новолуние.

Грижа за косата: Благоприятни за подстригване на косите са датите 2, 3, 4, 26, 27, 28, 29, 30 юни – растежът се ускорява, и 10, 11, 12, 20, 21 юни – ако искате да забавите растежа на косъма. Неблагоприятни дни за посещение при фризьора са 5, 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25 юни.

Важни звездни аспекти през месеца: 3 юни. Слънцето е в тригон с Юпитер, а Венера е в съвпад с Уран. Очаква ни завладяваща събота, в която желанието ни е да покажем колко сме добри и колко много мислим за обществото, в което живеем. Разбира се, позата е излишна и е по-добре да бъдем естествени и непринудени. Денят е силен в сферата на любовта. 4 юни. Слънцето е в квадратура с Нептун. Намерете сили да признаете, ако вървите в неправилна посока. Анализирайте миналото си, за да разберете причините, довели ви до кръстопът. Аспектът изисква да се учите от опита си, без да обвинявате другите за това, че грешите вие. 9 юни. Пълнолунието в Стрелец е съпътствано от мощен секстил на Венера с Марс. Нещата ни потръгват, имаме сили, мотивация и гребем с пълни шепи от живота. Аспектът подобрява влошените взаимоотношения в личен план, появяват се нови връзки и контакти при онези, които търсят авантюра.13 юни. Обръщате внимание на лесното в живота. На всичко, което ви е под ръка и можете да го достигнете с едно протягане на длани. Меркурий и Юпитер са в тригон. Не си позволявайте да се пуснете по тънката лайсна, избирайте и онези неща, които са предизвикателство. 14 и 15 юни. Меркурий е в квадратура с Нептун, а Слънцето е в опозиция със Сатурн. Отговорностите ви заливат една след друга и изискват адекватното ви поведение и сериозно отношение. Не отлагайте нищо за по-нататък. Разгледайте проблемите си сега и ги разрешете на мига. 18 юни. Секстилът между Слънцето и Уран зарежда с магнетизъм и отправя погледа към нови светове, но в същия ден Меркурий и Сатурн са в опозиция, което води до сериозен сблъсък между реалност, мечти, желания и амбиции. Вършете онова, за което сте призвани и в което се чувствате сигурни. Експериментите могат да ви представят като прекалено ексцентрични и смешни в очите на другите. 20 юни. Венера е в секстил с Нептун, а Меркурий – с Уран. Отново на дневен ред е ексцентричното ви поведение, но границата да изглеждате смешни, а не оригинални в очите на другите е прекалено тънка. Иначе денят е зареден с позитивна енергия и много магнетизъм в сферата на любовта и личните взаимоотношения. 24 юни. Венера е в тригон с Плутон на фона на новолунието в Рак. Пожелайте си нещо смело и амбициозно. Бъдете щедри към себе си и към хората около вас. Преодолейте комплексите си. 26 юни. Марс и Нептун са в тригон, за да вдъхнат импулс за ново начало през вече настъпилото лято. Заемете се с нови начинания, които да вършите с творчески подем, с хъс и желание. Нагърбете се със задачи и си поставете крайни срокове. 28 юни. Марс и Меркурий са в съвпад и заедно образуват тригон към Нептун. Още едно потвърждение, че мечтите ви могат да станат реалност. Запалени сте от нови идеи, мотивирани сте и можете да действате безотказно. Завършете месеца с усмивка и добро настроение.

ОВЕН

Овладени и тихи

През юни сте по-скоро интровертни. Общувате по-обрано и не позволявате на никого да влиза надълбоко в сърцето ви. Сякаш криете страсти, които не желаете да споделяте, а и не правите мислите си достояние на другите хора. Истината е, че в деловия ви живот настава пълно оживление. Венера навлиза в Телец и оттам праща пожелания за добри доходи от допълнителна дейност. Мнозина от вас са в състояние дори да сменят работата си, оферирани от предложение за нова такава. И въпреки всичко пазите мислите и преживяванията за себе си. Това ще ви направи по-отдалечени и загадъчни в очите на другите.

ТЕЛЕЦ

Незабравим месец

Започвате месеца без особени нагласи, сякаш не очаквате нищо от него. Трябва веднага да промените възприятията си за юни, защото той може да ви донесе страшно много просперитет и възможности, стига обаче да сте активни и да предизвикате късмета. След 7 юни Венера навлиза във вашия знак. Чувствате оживление, събуждате се за свежи преживявания и сякаш готови за нов живот. Марс се движи в Рак, откъдето ви помага да направите по-чести сбирките с приятели. Вие ще сте движещата сила в приятелските взаимоотношения и всички ще разчитат на вас, за да знаят къде и в колко часа да бъдат на срещата. Бъдете по-отворени и направете месеца си незабравим.

БЛИЗНАЦИ

Свежи идеи

За вас юни може да се окаже доста благоприятен, стига да се съберете в едно или две направления, а не да се разпилявате в хиляди посоки. След 7 юни Меркурий навлиза във вашия знак и ви озарява с множество осъществими идеи. Ежедневно се будите с нови и свежи мисли какво да правите от тук насетне с живота си. Активни сте и не позволявате никой дори да коментира мнението ви. Приемате само своето за вярно. В личния живот предпочитате усамотението с половинката пред събирането в шумни компании. Запазете консерватизъм в харченията си, защото през този месец сте напът да похарчите много пари за ненужни и скъпи неща.

РАК

Добри промени

Очаква ви доста важен и преломен месец. През юни завършвате с едно нещо, за да можете съвсем скоро да се захванете с друго, коренно различно действие. След 7 юни Марс навлиза в знака ви. Дарява ви сили и енергия, но и огромно количество емоция, която невинаги може да оползотворите правилно. Ще бъде добре, ако често се разхождате на чист въздух, за да изразходвате енергията си и не я влагате в излишни спорове, кавги и агресия спрямо близките си. Венера се движи в Телец и ви зарежда с магнетизъм. Ще бъдете център на вниманието и сърцето на компанията. Новолунието във вашия знак ще избистри в края на месеца една ясна и точна цел, към която да се стремите до края на годината. Всичко тече, всичко се променя към по-добро.

ЛЪВ

Действайте тихо

През юни сте с прекалено големи очаквания спрямо ситуацията, в която се намирате. Вие искате около вас да се сипят суперлативи. Да ви обливат с предложения и да ласкаят егото ви с добри оферти и от професионално, и от лично естество. Не хабете излишни сили в стартиране на нови начинания. Настъпете педала по вече предприети действия. Венера ви огрява от Телец и подкрепя сериозното отношение към работата ви. Ще заплати добре вашия труд. В личния си живот действайте тихо и не предприемайте драстични промени. Сега не е момент за експерименти и новости, защото няма да сте доволни от резултатите.

ДЕВА

Нови подвизи

Очаква ви бурен и запомнящ се месец. Малко по малко облаците се разкъсват и слънцето изгрява на вашата улица. От 7 юни Венера навлиза в Телец, Меркурий – в Близнаци, а Марс – в Рак. Няма как да не усетите енергията на тези три планети, всяка от която действа в различно житейско направление. Ще се повдигне самочувствието ви. Време е да помислите за професионалната си квалификация и реализация. Марс ще ви помогне да се реализирате добре чрез общуване, срещайки подходящи за целта хора. Залагайте на контактите си, избягвайте да си стоите вкъщи, а излизайте. Обадете се на приятели, които не сте срещали от години. Бъдете готови за нови подвизи.

ВЕЗНИ

Подобрявате стандарта си

Очаква ви знаменит, значим месец. Въпреки трудностите, които ще преодолявате с упорство и умелост, вие вървите напред и ще постигнете целите си изцяло и напълно. След 7 юни Венера, вашият управител, навлиза в Телец. Там тя се чувства прекрасно и ви вдъхва кураж и смелост да осъществите някои финансови промени в живота си. Да направите така, че стандартът ви на живот да се подобри неколкократно. Меркурий от своя страна навлиза в Близнаци. Все силни положения, будещи съзнанието ви за социален живот и множество контакти. Излизайте по-често вечер, радвайте се на късния залез на слънцето и по-дългата светла част от денонощието.

СКОРПИОН

Успех в любовта

Вашият месец също обещава да бъде значим и благоприятен. Искрата при вас се пали в сферата на личните взаимоотношения, любовта и интимното партньорство. Венера след 7 юни навлиза в Телец и вдъхва една романтична нотка във вашето ежедневие. От друга страна, повдига духа ви в делови план и ако се занимавате с частен бизнес, вероятно това ще е времето, когато успехите ви ще зачестят. Марс, вашият управител, грее през Рак и ви вдъхва кураж и упоритост в сферата на социалните контакти и взаимоотношенията. Не е никак странно, ако точно към този момент се мотивирате да запишете курс за преквалификация или подобрение на своята квалификация.

СТРЕЛЕЦ

Не се ядосвайте за глупости

Като изключим напрегнатите моменти, които всъщност са неизбежни през юни заради квадратурата на Юпитер, вашия управител, с Марс, месецът обещава добри моменти. Обърнете повече внимание на работата си, на развитието в кариерно и професионално направление. Не оставайте недовършени задачи, които да ви тежат във времето. През по-голямата част от месеца Меркурий гостува в Близнаци, откъдето ви праща приятелски намигвания в сферата на любовта и личния живот. Там можете да направите малки, плавни промени към по-добро и по-добро. От вас зависи. Не се ядосвайте за глупости.

КОЗИРОГ

Не е време за отпуск

През юни ще бъде добре да търсите стабилност и да се стремите към хармония във всички житейски направления. Опозицията на Марс с вашия управител Сатурн мина своя пиков момент и е съвсем в реда на нещата да успокоите нервите и да погледнете с розови очила на живота около себе си. Венера навлиза в Телец, откъдето огрява с положителна светлина върху вашия личен живот. Именно там се очакват плавни и желани промени, които извършвате с много желание. Работата ви също ще спори, контролирана от присъствието на Меркурий в Близнаци. През по-голямата част от месеца ще се радвате на подкрепа и развитие. Не е време за отпуск.

ВОДОЛЕЙ

Носталгия по миналото

Основната идея на този месец е да намерите верния път и да го поемете със смелост и желание. Венера през по-голямата част от юни се движи в Телец. Там тя закриля всичко, което е лично и неприкосновено за вас. Ще изпитвате удоволствие да се грижите за семейството и дома си. Често ще се връщате с поглед назад. Носталгичните настроения относно отминали и невъзвратими моменти от живота ви ще са чести. Във вас е ключът да ги преодолеете, защото няма смисъл да съжалявате по нещо отминало. По-добре направете планове за нещо, което предстои. Марс навлиза в Рак и ви дава тонус и енергия. Месецът е силно работен, така че запретвайте ръкави и не мислете за отпуск.

РИБИ

Положителни обрати

И за вас месецът предстои да е значим и запомнящ се. Още в първите дни Венера навлиза в Телец. За вас това е доста интересно положение. От една страна, планетата осветява сферата на вашия личен живот с приятелските връзки и взаимоотношенията с най-близките хора. От друга страна, пали искрата в сферата на любовта чрез едно ново и неочаквано запознанство. От цялата тази работа може да излезе нещо добро. Опитайте. Марс също се движи в сектор от хороскопа ви, отговарящ за разцвета на личния ви живот. По всичко личи, че през юни любовната сфера при вас е силно застъпена. Следват обрати, за щастие – положителни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

2 юни. Вие сте хора, които имат да учат много от собствените си грешки и от грешките на хората около себе си. Малцина са тези от вас, които знаят точно какво искат от живота. Тази липса на представа и вътрешна нагласа, че ще загубите, когато предприемате действия, винаги тегне над главите ви и затова трудно се впускате в каквото и да било. Бъдете по-решителни, за да не пропуснете всички шансове в живота си и накрая да се окаже, че сте живели напразно.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате до край.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

3 юни. Вие сте контактни и сговорчиви, но невинаги преценявате правилно хората в живота си. Безсмислено е да споделяте в детайли своето битие на когото и да е. Предоверявате се, а след това страдате, защото тези, които са се представяли за ваши приятели, в един момент се оказват ваши врагове. А споделили ли сте им слабите си места – те веднага знаят къде да стрелят. Бъдете по-предпазливи, без да губите оптимизма, който е ваша запазена марка.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което е обвързано с вашия разум и рационалност. Обмислете добре плановете си и действайте. Имате шанс да спечелите много, ако направите първата крачка напред.

Здраве: Не се претоварвайте с тежки физически дейности и пазете сърцето.

4 юни. Вие сте от графата на кармично разплащащите се заради прегрешения в минали прераждания, което ще рече, че сами сте си избрали да се родите на тази дата. Тя е причината понякога да срещате трудности, когато изпълнявате задачите си. Примирете се, винаги ще е така. От вас се иска да се научите на търпение, влезете ли в мъчителен етап. Хубавото е, че винаги в живота ви ще се редуват трудни с лесни периоди. Издигайте се през лесните и гледайте да се задържите на положение през трудните. Никога не обвинявайте другите за своите грешки и бъдете справедливи към близките си.

Навлизате в година, в която е нужно да се подчините на съдбата, за да успявате и да вървите устремно напред. Поемайте само толкова задачи, колкото можете да свършите. Понякога се оставяйте на течението, защо то винаги ще ви отвежда в правилната посока. Това не е активна година, но вие можете да я направите успешна, ако я изживеете кротко и не надскачате възможностите си.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и нервите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *