31 четения

Сити Пъб – спонсор на грандиозното събитие „Щурците – 50 години на сцената“

КОНЦЕРТЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 03.06, ЗАЛА АРЕНА АРМЕЕЦ

Любимите на няколко поколения „Щурците“ ще се съберат с бивши членове на групата, гост музиканти и приятели, с които над 3 часа ще свирят по струната на сърцата на многобройните си почитатели.

Под надслов „50 години „Щурците“ Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев, Славчо Николов, както и цялата група „Фондацията“, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следа. В концерта ще участват и бившите членове на „Щурците“, както и групите „Д2″, „Тангра“ и „Б.Т.Р.“, които ще свирят както свои парчета, така и хитове на легендарните музиканти.

Сантиментален и трогателен момент на сцената ще бъде виртуалното присъствие на Пеци Гюзелев, който почина преди 3 години. Непрежалимият китарист ще се включи от екраните в залата и ще свири заедно с колегите си. В памет на Пеци „Щурците“ ще изпълнят няколко емблематични песни заедно с него, сред които ще е вечният им хит „Клетва“. Три мащабни екрана в залата, както и звук, и осветление на световно ниво, ще превърнат концерта-спектакъл в незабравимо преживяване за многохилядните почитатели на групата. „Щурците“ ще отправят и специално послание към няколкото поколения, които живеят с тяхната музика и които ще се срещнат пред тяхната сцена.

По този повод Бирария Сити Пъб организира томбола с награди билети за концерта. Всеки клиент на култовото заведение ще има шанса да спечели билет. Печелившите ще бъдат изтеглени утре вечер /02.06./ в 20.30 часа. Талоните за томболата се попълват на място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *