Специално легло „освобождава“ мивките в банята от котки

Едва ли има стопанин на котка, който, търсейки прохладата на студената вода в летните горещини, да не се е натъквал на питомката си, потънала в сладка дрямка в мивката в банята. Ако сте сред котколюбителите, които за нищо на света не биха нарушили покоя на писаната, удобно разположила се на хладинка, то е добре в подобна ситуация да разполагате с резервен вариант. Една от възможностите е да се сдобиете със специалното легло Cat Cool Pot Bed, съобщава сайтът Ред ферит.
Леглото всъщност наподобява чиния с форма на котешка глава. Изработено е от алуминий, за да могат, полягайки в него, котките да се разхладят в знойните летни горещини. Закръглените му форми дават усещане за сигурност и комфорт на писаните.
Всичко, което трябва да направи стопанинът, е да се сдобие със специалното легло, и да го постави на пода. Съвсем скоро котката ще го открие и ще се намърда в него. За да бъде примамена в удобното „ложе“, то може да бъде поставено близо до любимите й за излежаване места в къщата.
Собствениците, желаещи да освободят мивките си от котки, като същевременно им предоставят равностойно удобство и прохлада, трябва да приготвят сумата от 94 долара, срещу която специалното легло се предлага в интернет.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.