ХРИСТО ГЪРБОВ в паника: “ ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА !“

На 08 ЮНИ (четвъртък) 2017 година от 19.00 часа
гр. Велико Търново – в салон на читалище „НАДЕЖДА“
Драматичен театър „Сава Огнянов“ Русе представи комедията

КАСА: ул. „АСЕН ЗЛАТАРОВ“ 5  /срещу служебен паркинг на театъра/

Цена на билетите 8, 10 и 12  лв.

Отстъпки за групи !

Информация и заявки на телефон: 0886 770 511

Повече информация на страницата ни в интернет:  lovetheaters.weebly.com

“ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА със специалното участие на ХРИСТО ГЪРБОВ.
Участват още: Надя Банчева, Иля Пепеланов, Ралица Константинова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев и Борислав Веженов
Постановка и музикално оформление – ОРЛИН ДЯКОВ, сценография ЦОНКО ЦАНЕВ, костюми ВИОЛЕТА РАДКОВА

ЖЕНА МИ Е ЛУДА! е една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие, представена в за първи път в парижкия театър „Театр дьо Нувоте”
„Семейните и служебни отношения на шеф на корпорация създават безкрайни комични положения, описани от автора в стила на изисканата френска комедия.
Този вик на главния герой Жюлиен Валадие, шеф на важна корпорация, може да прозвучи и така „Помощ, объркаха живота ми!“. И как няма да го объркат, когато е обкръжен от твърде свадлива жена, от изкусителни секретарки, от способен, но твърде „нежен“ счетоводител и ред други атрактивни екземпляри, които забъркват водопад от адски смешни и забавни ситуации в ежедневието на фирмата. И горкият Жюлиен трябва да ги оправя.
Как действат герои, които не са намерили истинското си място в живота, как действат персонажи, които искат да прецакат другия, да му отнемат завоюваното? Народът го е казал: “Като стават за смях!”. В края на краищата те подреждат пъзела на житейските си стремления. Но преди това трябва да бъдат смешни, агресивни, зверски амбициозни. И тъкмо такива ни ги представя френският драматург Жан Барбие. И нас, зрителите, не ни остава нищо друго освен силно да се надсмеем над забавните ситуации, в които изпадат. А дали и ние не изпадаме в подобни? Тогава какъв вик надаваме? Може би: “Животът е луднал!”
“Аз пиша пиеси за разтуха на зрителя, предназначени да разсмиват хората, с респект към добрата традиция, без вулгарност и грубост. Мисля, че много по-трудно се пише комедия, отколкото драма.” Жан Барбие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *