Новини

Ветерани спортисти от Свищов гостуваха в парламента по покана на Милен Михов

ВЕТЕРАНИ СПОРТИСТИ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИЯ КЛУБ „НОВЕ“ – СВИЩОВ, ПОСЕТИХА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ в края на миналата седмица по покана на депутата от коалиция „Обединени патриоти“ доц. Милен Михов. Той от години е приятел и спомоществовател на клуба, а отскоро и негов почетен член. Пътуването в петък бе финансирано изцяло от него, а поканата за гостуване бе отправена от него по време на предизборната кампания.

Възрастните спортисти имаха възможност да присъстват и наблюдават част от заседанието на Народното събрание. Те разгледаха сградата на парламента и се запознаха подробно с историята й. Членовете на клуба гостуваха и в стаята на коалиция „Обединени патриоти“, която е бившият кабинет на подпредседателя Димитър Пешев и носи неговото име.

На среща с Милен Михов и негови колеги гостите научиха повече за работата на парламента, за законодателните инициативи на „Обединени патриоти“ и задаваха въпроси. В знак на благодарност от пенсионерския клуб „Нове“ – Свищов, подариха на Милен Михов книга, посветена на Свищов.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *