11 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 15 юни, четвъртък

Луната преминава от Водолей в Риби в 13.17 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и в 00.27 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До 13.17 часа нежелани остават операциите в областта на очите, апендикса, прасците и вените, а след това – стъпалата, глезените, пръстите на краката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на разширени вени, корекция на зрението, високо кръвно налягане, всякакви проблеми с ходилата. Могат да се лекуват зависимости от алкохол и наркотици.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за всякакви водни процедури, за посещение на сауна или парна баня. Направете си ароматна терапия с билки и масла с приятни ухания. След 13.17 часа времето е неблагоприятно за подстригване на косите и епилация.

Хранене и диета: Поддържайте добра култура на хранене, но не стартирайте диета днес – няма да доведе до желани резултати и лесно ще се откажете. Днес е хубаво да се избягват всички видове бяло брашно и бяла захар. Пълнозърнестите изделия са позволени. Зеленчуците – също. Хапвайте вегетариански гозби.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо.

Грижа за дома и градината: След 13.17 часа можете да полеете цветята и растенията вкъщи с чиста вода. Засаждане и пресаждане на растения: до 11.12 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят носи предизвикателства, активност и стабилност, ако предприемем нужните действия. Не бива да се оплакваме от обстоятелствата. Днес можем да ги обърнем в своя полза. Денят е идеален за семейни срещи, изглаждане на взаимоотношения и за любовни срещи.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни не особено активен предиобед. Подредете си приоритетите, завършете някои вече започнати дела, но не стартирайте нищо ново. Активната част на деня е след 13.00 часа. Слънцето и Сатурн са в опозиция днес. Предстои ни ден на противопоставяне с авторитети и влиятелни хора. Не се плашете от отговорностите, а ги приемете като възможност да се изкачите още едно стъпало нагоре към успеха.

ОВЕН

Не поемайте рискове

Поредица от подходящи, благоприятни обстоятелства прави деня ви пълноценен. Не пропускайте възможностите, които съдбата ви предоставя. В желанието си обаче да поемете рискове можете сериозно да навредите на бъдещото си материално състояние. Ограничете рисковите начинания. Приемете допълнителни ангажименти и работа.

ТЕЛЕЦ

Ще се справите

Денят е благоприятен за изяви, защото предвещава успехи и стабилност. Въпреки малките трудности, преобладаващи в деловата сфера, ще успеете да подредите ангажиментите си така, че да ги свършите в срок. По-активната част от деня е в следобеда. Насрочете за тогава важните си дела.

БЛИЗНАЦИ

Успех в следобеда

Изключително натоварени сте. Мнозина от вас са разсеяни и за тях концентрацията е нещо чуждо към този момент. Стегнете мислите си и ги насочете към едно-единствено направление. Сутрешните часове са бедни на възможности и шансове. Повече надежди възложете на следобеда. Там ще постигнете един истински успех.

РАК

Примирете се

В четвъртък сте нервни, избухливи и често нетърпими от хората наоколо. Причината за вашето недоволство са развиващите се обстоятелства върху които не можете да въздействате вече втори ден. Примирете се и заживейте с капризите на съдбата. Днес не си позволявайте да недоволствате за факти, които не сте в състояние да промените.

ЛЪВ

Напрежение

Настроени сте делово в четвъртък, обръщайки внимание и на най-малкия детайл в дейността, която вършите. Няма да минете без напрежение. Срещате явната съпротива на авторитети в службата, на хора, стоящи по-високо от вас. Този път се съобразете с тяхната дума. В противен случай конфликтът ще е във ваш ущърб.

ДЕВА

Рутинен четвъртък

Четвъртък е подчертано рутинен ден през който трябва да обърнете внимание на ежедневните си задължения. Сутринта очаквайте проблеми с комуникациите, с транспорта и техниката вкъщи или в службата. Вечерта не закъснявайте и се приберете вкъщи навреме. Имате нужда от подкрепата на половинката.

ВЕЗНИ

Късмет в следобеда

В четвъртък е за ваше добро да бъдете активни и да подредите така плановете си, че да ги осъществите изцяло. Не забравяйте, че по-продуктивната част от деня е след обедната почивка. Ще се убедите, че точно тогава късметът сякаш застава зад гърба ви и отдава своята осезаема подкрепа в начинанията.

СКОРПИОН

Допълнителна работа

Днес е време да загърбите всички онези лъжливи обещания, които получихте в последните един-два дни. Възлагайте надежди единствено в своите собствени намерения и действия. Денят ви помага да направите дългосрочни планове за бъдещето си. Не отказвайте да поемете допълнителна работа. Ще ви донесе доходи.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте

В периода, в който се намирате, искате всичко от света. И то на секундата. Няма как нещата да се развиват благоприятно, ако бързате и подхождате с неконтролируем максимализъм. Всичко идва с времето си и именно днес Сатурн ще ви научи да чакате и работите за успеха си. Не се сърдете на малките трудности, изправени на пътя ви.

КОЗИРОГ

Избягвайте срещите

Четвъртък не е никак лош ден за вас, но предстоят някои малки промени, с които трябва да се съобразите. Не всичко се развива според очакванията ви. Напрегнати сте, чувствате силна психическа умора. Избягвайте срещите и разговорите. Приключете деня с разходка на чист въздух сами със своите мисли.

ВОДОЛЕЙ

Откажете ангажименти

Оказва се, че от вас се изисква повече, отколкото можете да свършите на работното място. Сутрешните часове се оказват доста нервни и напрегнати. Просто не успявате да смогнете на темпото и да отметнете задачите, които ви се трупат една след друга. Научете се да казвате „не”. Ако откажете, хората ще се съобразят с вас.

РИБИ

Продължавайте напред

Въпреки ударите, получени от хора, в които дори за миг не сте се съмнявали, имате сили да продължите напред. Вече сте си поставили цел и смисълът да я догоните и постигнете си заслужава все повече и повече. Днес не се предоверявайте, вярвайте на собствената си интуиция и ще успеете в начинанията си в следобеда.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вашата рождена дата е причината да успявате навсякъде, където това зависи от хора. Имате уникалното умение с лекота да влизате под кожата на човек и да му ставате любимци. В никакъв случай това не е характеристика на манипулатори, а просто на щастливци. Излъчването ви е на симпатични хора, на които може да се има доверие. Използвайте тази своя даровитост, но в умерени граници. В любовта сте постоянни и обичливи. Това ви гарантира създаването на добро семейство.

Навлизате в трудна и рутинна година от живота си. Не предприемайте големи промени, защото те няма да доведат до очаквано благоприятен изход, а напротив. Добре е да се задоволите с това, което разполагате в момента. В службата е задължително да станете по-изпълнителни и педантични към своите дела.

Здраве: Възможни са проблеми с разширени вени и нарушено кръвообращение.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *