25 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 юни, понеделник

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-и в 25-и в 02.36 часа. Управител на деня е Луната.
Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Ваденето на зъб протича с усложнения. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.
Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите и епилация с топла коламаска. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Масажите в областта на врата се отразяват благотворно.
Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес. Денят е благоприятен за стартиране на дългосрочна диета или дългосрочен хранителен режим.
Цветове, носещи късмет: Червено, бяло.
Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 15.32 часа.
Номерологичен хороскоп: Денят е благоприятен за начинания. Можете да стартирате проект и да започнете нещо ново, от което със сигурност ще получите допълнителни бонуси и финансови облаги. Помислете за финансовото си състояние. Днес можете да го подобрите.
Звездни аспекти за деня: Стартираме благоприятна седмица. Мотивирайте се и впрегнете силите си в нещо важно. Луната е в Овен и благоприятства стартирането на нови проекти. Тригонът й със Сатурн и секстилът й с Меркурий са причина да получите нужната подкрепа, а и идеите ви да се славят със свежест и изпълнимост. Деловите работи днес протичат добре и с благоприятни последствия.
ОВЕН
(20.03 – 19.04)
Подемете нещо ново
В понеделник чувствате прилив на сили и енергия. Емоциите ви са положителни и можете да ги споделите с хората около себе си. Желанието ви е да стартирате нещо ново, да подемете начало. Мисля, че моментът е подходящ и ще получите нужната подкрепа от звездите, а и от влиятелни хора около вас.
ТЕЛЕЦ
(20.04 – 20.05)
Ведър ден
В понеделник сте наясно със себе си. Със своите приоритети, желания, възможности и шансове. Реализирате се добре, защото наистина знаете, какво искате от живота. Очаква ви ведър ден, но за да запазите доброто си настроение, е добре да не общувате с прекалено много хора. Отстоявайте личната си свобода и спокойствие.
БЛИЗНАЦИ
(21.05 – 20.06)
Чака ви успех
Очаква ви доста ведър и благоприятен ден. Стартирате значима седмица от месец юни. Ще се справите с всичките си вътрешни страхове и преодолявайки противоречията в себе си ще разкриете своя истински потенциал. Като цяло, чака ви реализация и успех. Днес сте в отлично настроение, което придавате и на хората около себе си.
РАК
(21.06 – 22.07)
Предизвикайте успеха
Не можете да отречете, че нещата около вас се развиват добре и с темпа, който очаквахте. В понеделник настроението ви се подобрява с всяка отминаваща секунда. Имате хъс за работа и страшно много идеи, които можете да превърнете в реалност. Стига да поискате, през тази седмица ще постигнете доста.
ЛЪВ
(23.07 – 22.08)
Не ви липсват шансове
Въпреки че в сутрешните часове сте унили и без настроение денят не е никак лош за вас. очаква ви ведър и спорен понеделник. Разнообразете го с разговори, срещи и различни социални дейности. Споделете плановете си пред обществото. Жизнени и енергични сте. Не ви липсват шансове за реализация. Седмицата е доста активна.
ДЕВА
(23.08 – 22.09)
Известие за пари
В понеделник сте вгледани в своето финансово състояние към момента. Добре е да направите планове и разчети на бюджета си така че да ви стигне до края на месеца. Не е изключено едно телефонно позвъняване да ви предостави предложение за по-доходна работа или допълнителна дейност. Днес ще получите известие за пари.
ВЕЗНИ
(23.09 – 22.10)
Ще повишите доходите си
Стартирате една важна седмица от месец юни. Тя повдига въпроси относно деловото ви развитие, финансовия ви просперитет и възможностите да подобрите приходите си. Не отминавайте нито една идея за допълнителна работа или нови предложения за смяна на работата. Тъкмо това са шансове да повишите доходите си неколкократно.
СКОРПИОН
(23.10 – 21.11)
Активността ви е подчертана
В понеделник сте силно решени да направите план за действие за цялата седмица. Подсъзнателно усещате, колко важна е тя за вас и за хората, с които работите. Днес сте мотивирани и целенасочени. Опитвате се да намерите нова пътека, да прокарате диалог между вас и делови партньори на фирмата, в която сте. Ще успеете.
СТРЕЛЕЦ
(22.11 – 21.12)
Занимайте се с нови неща
Започвате доста активна седмица. Днес сте вдъхновени и мотивирани за действие. Търсите възможност да разнообразите действията си, да влошите нов полъх във всичко онова, което вършите ежедневно. Рутината ви отегчава. Занимайте се с нови неща. С неща, носещи ви удовлетворение и вдъхновение. Ще бъдете щастливи по този начин.
КОЗИРОГ
(22.12 – 20.01)
Бодрост и успех
Стартирате доста благоприятна седмица, през която можете да разпростете своите планове, а и да ги изпълните така, че да останете доволни от себе си. Днес добра новина подобрява настроението ви. Будите се бодри и изпълнени с жизненост и енергия. Ще успеете да разрешите семейна кавга, завихрила се през уикенда.
ВОДОЛЕЙ
(21.01 – 18.02)
Разчитате на себе си
В понеделник емоциите ви са предимно позитивни. Вие вече се убедихте, че можете да разчитате единствено и само на себе си при осъществяването на най-важните ви планове. Все пак не се отделяйте от другите хора. Обърнете повече внимание на социалните контакти и връзките си с най-близките около вас.
РИБИ
(19.02 – 19.03)
Работете за повишение
Очаква ви ведра и изпълнена с добро настроение седмица. Можете да успокоите някои свои безпокойства, предизвикани от неблагоприятно стекли се обстоятелства на работното място. Всичко ще си дойде на мястото. Работете за своя личен просперитет. Сега имате възможност да получите повишение.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Дръзки, решителни и вечно променящи своето настроение, вие сте сред типичните представители на зодия Близнаци и на датата си на раждане – 19 юни. Желаете да бъдете навсякъде – да владеете всяко едно положение. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на своя първичен инстинкт. Той ви лъже и ви е най-големият враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете да началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива.
Навлизате в чудесна година на финансова стабилност, която ще дойде с времето, а не чрез изтегляне на поредния банков заем. Дори съветът ми е да не вземате кредити, ако не сте в състояние да ги върнете в следващите дванайсет месеца. Не отказвайте на предложение за допълнителна работа.
Здраве: Пазете зъбите. Възможни са обостряния и на хронични заболявания.
Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *