Американският колеж „Аркус” изпрати десетия си випуск | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Американският колеж „Аркус” изпрати десетия си випуск

Публикувана на: 19.06.2017г. 30 прегледа

МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ И КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ДАНИЕЛ ПАНОВ бяха гости на церемонията по дипломирането на зрелостниците на Американския колеж „Аркус” във Велико Търново.
В събота гимназията изпрати десетия си випуск, в който завършват 44 момчета и момичета.
Александра Иванова и Ивайло Георгиев са отличниците на випуск 2017. Тя завършва с успех 5,98, а той с успех 5,97. И двамата получиха плакет за отличното си представяне през целия курс на обучение. Всички останали зрелостници си тръгнаха от училището със значки на колежа за спомен.
„Благодаря ви за отличните успехи. С високите постижения младите великотърновци прославят старата столица и издигат авторитета й като образователен център в България. Където и да изберете да продължите образованието си, винаги носете Велико Търново в сърцата си”, каза в поздравлението си към дванадесетокласниците Даниел Панов. Той поздрави директора на училището Петър Иванов и учителите за осигурената отлична подготовка на учениците, които и тази година имат най-висок успех на държавните зрелостни изпити в областта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>