Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 юни, вторник

Луната преминава в Телец в 00.52 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и в 3.10 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища, зачервено гърло, разстройства на гласа, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Днес можете да направите нова фризура – подстригване, боядисване или къдрене. Ефектът ще бъде благоприятен. Денят е добър и за направата на лечебни масажи за различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: На закуска и обяд е хубаво да включим повече калций и пълнозърнести продукти в храненето си. Идеални са мюсли, кисело мляко, пълнозърнести филийки и сирене. Вечерта една салата от зеле ще ни дойде добре. Не пестете зехтина или олиото, мазнините ще бъдат преработени добре.

Цветове, носещи късмет: Червено, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 16.42 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес не сме в състояние да променим света, а като се ядосваме, вредим единствено на себе си. Завършвайте докрай всичко, което започнете.

Звездни аспекти за деня: Във вторник Луната гостува в Телец и оформя деня като особено продуктивен и благоприятен. Венера, Нептун, Меркурий и Уран са хармонично разположени една спрямо друга. Обръщайте внимание на всяка една идея, която ви хрумва. Вършете делата си с творческо настроение. Очаквайте благоприятни развръзки на проблемите и трудностите, които преживяхте през миналата седмица.

ОВЕН

Не пропускайте шансове

Във вторник сте вдъхновени и мотивирани. Очакванията ви са за нещо хубаво, което ще ви се случи в живота. Действайте, за да го осъществите още по-бързо от предвиденото. Около вас се заформят обстоятелства, позволяващи ви да подобрите финансовото си състояние. Не пропускайте възможности.

ТЕЛЕЦ

Променете средата

Денят е благоприятен за посещение на различни културни мероприятия. Мероприятия, които ще ви сближат със среди, различни от тази, в която се движите към този момент. Помислете за една нова крачка в живота си. За ново начало и промяна на социалните контакти. Сега можете да го осъществите.

БЛИЗНАЦИ

В нова светлина

Намирате се в прекрасен етап от своето развитие през юни. Днес сте вдъхновени от нови идеи и мотивирани да ги осъществите още на момента. Дайте поле за изява на своите таланти и скрити заложби. Проявете себе си в нова светлина. В сферата на любовта това е доста благоприятен ден. Ще разрешите едно противоречие.

РАК

Попътен вятър

Вдъхновени сте от всичко, което се случва около вас. Можете да почувствате радост и от най-малките промени в живота си. Дишате с увереност и настроение. Денят е прекрасен, защото ви помага да се социализирате, да откриете своята среда на живот, да планирате бъдещето си. Давайте смело напред. Чака ви попътен вятър.

ЛЪВ

Успехът е близо

Във вторник запретнете ръкави. Струва си да се потрудите, да се помъчите малко. Резултатите ще ви изненадат със своите размери и бързо развитие. Днес обърнете внимание на кариерата си. Направете нужните промени там, за да поканите успеха и той да кацне на рамото ви. Чака ви доста благоприятен ден.

ДЕВА

Потръгнало ви е

Вторник е доста успешен ден. Усещате силна енергия, която можете да вложите в новите си начинания. Планирайте бъдещето си и дерзайте по него. Днес можете да предначертаете месеци напред. Реализирате се добре в социалната сфера и сферата на професионалната кариера. Давайте смело напред. Потръгнало ви е.

ВЕЗНИ

Нещата се нареждат

Чувствате се окрилени и вдъхновени във вторник. Ще разрешите доста от своите финансови проблеми. Проблеми, които напоследък не ви даваха мира и тормозеха съзнанието ви. Очаква ви доста благоприятен ден. Насладете му се. Нещата ви се нареждат добре. Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне.

СКОРПИОН

Обновление

Вторник носи успех в деловите ви начинания и в личния живот. От една страна, нещата в бизнеса потръгват. И това е така, защото влагате съвсем нови подходи към партньорите и клиентите си. В личния ви живот също ви чака просперитет. Ще влеете нови нотки във връзката си с половинката. Трепетите си заслужават.

СТРЕЛЕЦ

Силен период

Не забавяйте темпото във вторник. Дори подчертайте активността си и набавете нужната енергия, за да се справите с всички набелязани задачи. Очаква ви спорен и благоприятен ден. Вие сте в подем и се вихрите там, където сте най-силни. Ще успеете. Пред вас се разкриват възможности. Грабнете ги, периодът е доста силен.

КОЗИРОГ

Хармония

Във вторник ви очакват промени, новости, добри новини. Подобрява се хармонията в личния ви живот. Можете лесно да разрешите някои противоречия, които прехвърчаха под формата на искри в последно време между вас и половинката. В професионалния живот вложете творчество. Занимайте се с дела, които изискват мислене и стратегически подход.

ВОДОЛЕЙ

Усмихнете се

Във вторник сте решени да се заемете с важните задачи и да разрешите всичките насъбрани през последно време проблеми. Ще успеете. Денят е особено благоприятен, защото сте вдъхновени и окрилени от съдбата. Сега късметът е на ваша страна. Малко по малко слънцето изгрява на вашата улица. Усмихнете се.

РИБИ

Говорете с близките си

Вие също ще изживеете ден, изпълнен с оптимизъм и положителна енергия. Обърнете повече внимание на социалния си живот. Обадете се на приятели, които не сте чували от дълго време. Не се притеснявайте да говорите с хората около себе си. Питайте ги за техния живот, интересувайте се от тях. Всичко това ще е благоприятно за вашето бъдеще.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много нерешителност блика от вас, Близнаците, родени на 20-о число, а колебанията ви са огромни и те са главната причина да забавяте нещата в живота си. Редовно пропускате срокове, все не ви стига времето, ако трябва да мислите дали да приемете нещо или не. Трябва да сте по- решителни. Бъдете хора на риска, а не хора на предпазливостта. Преодолеете ли тази граница, ще видите колко по-лесно ще постигате онова, за което мечтаете.

Навлизате в година на един логичен завършек на деветгодишен цикъл, като вашата цел в следващите месеци, а най-вече през септември, е да сложите край на всички недовършени във времето дела; да прекратите всички онези контакти и връзки, които са се изхабили във времето и вече са ви във вреда. Не поставяйте никакви нови начала. Това също така е и емоционална година, в която е добре да потискате страстите и да се съобразявате малко повече с мнението на околните.

Здраве: Възможни са чести главоболия, мигрени, високо кръвно налягане и проблеми с очите. Разбира се, тези болежки ще са предизвикани главно от нежеланието ви да сте спокойни и от вашата свръхемоция.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *