79 четения

Компания предлага бански костюми, изобразяващи космати мъжки гърди

Лятото вече „чука на вратата“ и дамите трескаво търсят бикини и бански костюми, с които да привличат погледите на плажа. В търсене на нови и грабващи решения, американска онлайн фирма е стигнала твърде далече с предложението за цял бански костюм, изобразяващ космати мъжки гърди, пише в. „Дейли мирър“.
Естествено, офертата изглежда доста странно върху стройна и идеално обезкосмена блондинка, признават от сайта Beloved Shirts.
Ако все пак решат, че непременно трябва да притежават точно този бански костюм, дамите трябва да приготвят сумата от 44,95 долара. Нестандартният плажен тоалет се предлага в размери от XS до XXL и в различни нюанси на телесния цвят. Така мераклийките могат да изберат най-подходящата тоналност, открояваща „косматата им гръд“. И ако това не е достатъчно, банският костюм е с косми и на гърба.
От фирмата не крият, че и самите те нямат обяснение защо им хрумнало да предлагат подобен продукт. В публикация в сайта Инстаграм онлайн търговците пишат: „Тагнете някого, който има нужда от този бански костюм. Какво, по дяволите, направихме?“
Постът на компанията незабавно е бил „наводнен“ от коментари на потребителки, които досега са живели в неведение, че им трябва подобно „нещо“, но са склонни да се разходят с него на плажа.
„О, да, определено се нуждая от това“, пише заинтригувана дама. „Този бански ще ми стои страхотно“, откликва друга.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!