Дневен хороскоп. Прогноза за 21 юни, сряда

Луната е в Телец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 26-и в 27-и в 3.48 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за къдрене или боядисване. Добре се повлияваме от лечебни масажи за премахване на блокажи в тялото.

Хранене и диета: Днес преборете лакомията чрез сервиране на по-малки, но наситени с цветове и украшения порции. Позволете на окото да се храни от вида на храната. Наслаждавайте се на всяка хапка, хранейки се бавно и продължително.

Цветове, носещи късмет: Оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 17.55 часа.

Нумерологичен хороскоп: Вибрациите на днешния ден носят стабилност и желание да постигнем хармония в живота си. Добрите ни намерения са на преден план, дано срещаме и хора с подобни нагласи. В службата задачите протичат ритмично, срещите са благоприятни. В личен план се очаква хармония.

Звездни аспекти за деня: Днес денят е наситен с астрологични събития – Слънцето навлиза в Рак, за да даде старт на дългоочакваното лято. Меркурий също се придвижва в Рак и е в съвпад със Слънцето. Въпреки всичко денят не е сред най-активните за седмицата и изисква да планирате, да се насладите на живота си и да се отпуснете. Почувствайте положителната енергия, която блика около вас. Порадвайте се на малките неща, на нещата, за които си заслужва да живее човек.

ОВЕН

Допълнителна работа

В сряда сте в отлично настроение. Не се залавяйте с големи и грандиозни проекти, а обърнете внимание на малките, дребни неща от живота. Вече проумяхте, че няма да подобрите финансовото си състояние чрез вземане на заем, а чрез допълнителна работа, която да донесе свежи приходи в бюджета ви.

ТЕЛЕЦ

Ще ви излъжат

Вероятно е сериозно да навредите на себе си и на своето финансово състояние, ако направите услуга, за която ви моли приятел, попаднал уж в нужда. Преценете добре дали си струва да давате заем, или е по-добре да откажете. Днес избягвайте да се предоверявате. Ще ви излъжат за нещо.

БЛИЗНАЦИ

Затворени страници

Намирате се в ден, който е силен със своята енергия. Използвайте я разумно и рационално. Още сутринта ще получите подкрепата на ръководството за един вече започнат проект. Тази протекция е важна за бъдещето ви. В личен план стартират процеси на довършване, приключване, затваряне на страници…

РАК

Нещо значимо

В сряда попътният вятър продължава да ви подкрепя, стига да гледате своята собствена работа, без да се намесвате в чуждата. От днес Слънцето и Меркурий са гости на вашия знак и ви даряват с много сили и потенциал. Използвайте благополучно това звездно разположение в следващия месец. Ще ви се случи нещо значимо.

ЛЪВ

Ставате потайни

В сряда продължавате да чувствате подкрепата на планетите. Около вас се усеща раздвижване и възможност да прострете плановете си по-напред в бъдещето. Слънцето и Меркурий се движат в съседния на вас знак – Рак. Ще станете доста потайни и мнителни към хората от най-близкото си обкръжение.

ДЕВА

Много работа

Днес сте прекалено прибързани и по този начин препускате през ангажиментите си, без да им отдавате нужното време и внимание. Окрилени от добрите взаимоотношения в личен план, сутринта отивате на работа, без дори да подозирате, че ви чака един изпълнен с напрежение ден. Някой добре се е погрижил, за да имате много и излишна работа.

ВЕЗНИ

Без експерименти

Не може да се отрече, че имате големи планове. Струват ви се осъществими и затова се заемате с тях още в сутрешните часове. За съжаление, трябва да ви разочаровам. Денят не е сред най-активните ви и затова е по-добре да не прибягвате до експерименти. Давайте го по-кротко и успехът ще бъде с вас.

СКОРПИОН

Много нови идеи

Водите добре деловодната си работа до обяд, затова се насочете именно към тези ангажименти в сутрешните часове. Склонни сте да правите много промени и реформи в службата, вдъхновени от началото на астрономическото лято. По-скоро съхранете в съзнанието си идеите. Ще ги реализирате до месец, но не и в този ден.

СТРЕЛЕЦ

Променливо настроение

Намирате се в силен период, но в сряда настроенията ви са променливи и често губите емоционална почва под краката си. Все се навъртат около вас хора, които да ви вгорчат живота с изказвания, мнения, преценки и съвети. Грешката си е ваша, защото ги слушате и им обръщате внимание. Свиркайте си и пет пари не давайте.

КОЗИРОГ

Без нови неща

В сряда се занимайте с дела, които изискват обмисляне, действие и оглеждане. Не се залавяйте с нови начинания в ден като този. Успехът е с вас, ако обърнете повече внимание на рутинната си дейност. Навлизането на Слънцето в Рак ще ви помогне да вкарате деловодните си дейности в ред през идния един месец.

ВОДОЛЕЙ

Не им се давайте

В сряда сте в добро настроение, имате позитивна нагласа и отстрани се вижда, че в живота ви проблеми не съществуват. Това е прекрасно, но будите завистта на хората около себе си, които търсят и малкия повод да вгорчат прекрасното ви благоразположение. Разбира се, вие избирате дали да им го позволите.

РИБИ

Планирайте почивка

Събуждате се в прекрасно настроение. Стартът на лятото ви облагородява и ви дава криле, значим размах на силите. Сега е времето да планирате идните три месеца. Да предвидите и работа, и почивка. Започнете да мислите за летния отпуск. Тя вече чука на вратата.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на 21 юни и това е ден, който ви определя като щастливци, погалени от Съдбата. В живота ви винаги нещата се нареждат по добър начин, дори и вие нищо да не направите. Просто сте си родени с късмет! Заслужили сте си го в минали прераждания! Внимавайте обаче със запознанствата, които завързвате. Сами сте се убедили, че сякаш с магнит привличате лошите хора, завистниците и недоброжелателите. Преценявайте ги още от самото начало дали струват и чак тогава ги допускайте в живота си.

За вас предстои година на ново и успешно начало, което трябва да поставите след обмислени и добре проверени планове. Контролирайте съдбата си, като не се самозабравяте и не оставяте нещата на самотек. От вашите действия зависи дали ще успявате или не. Обстоятелствата, които са срещу вас, не могат да ви бъдат оправдание, защото вие сте в състояние да им противодействате.

Здраве: Щадете сърцето.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *