Компютърен модел показва как би изглеждало бебето на принц Хари и Меган Маркъл

Любовта между британския принц Хари и актрисата от САЩ Меган Маркъл постоянно дава храна на медиите. Наблюдателите дори прогнозират годеж през тази година. Годежът води до сватба, а бракът до потомство. Как би изглеждало бебето на двойката? Отговор на този въпрос дава в. „Дейли експрес“.
35-годишната Меган Маркъл и 33-годишният принц Хари имат ясно изразени черти на лицето и интересно наследство, в резултат на което могат да се сдобият със „забележително“ отроче.
Използвайки компютърен генератор, в. „Дейли експрес“ дава представа как би изглеждало бебето на двойката.
Компютърно генерираното отроче на пръв поглед не прилича поразително нито на Меган Маркъл, нито на принц Хари. При по-задълбочено взиране обаче се разпознават чертите и на двамата родители.
Бебето има близко разположените очи и тънките „ниски“ вежди на принца. Устните му също са тънки, но с ясно изразен „купидонов лък“ над горната устна, характерен за Меган Маркъл.
И Меган, и Хари имат високи скули и заострена брадичка – характеристики, които наследява и бебето.
Очите на отрочето са с лешниково кафяв цвят. Принц Хари има светлосини очи и е малко вероятно те да се унаследят от бебето, тъй като възлюбената му е с кафяви очи, които са доминантен белег.
Ушите на бебето са леко издадени напред като при принц Хари, но имат формата на тези на Меган Маркъл.
Принцът е известен с огнено червената си коса – белег, датиращ още от времето на крал Хенри Осми, но благодарение на тъмния кестеняв цвят на косата на актрисата е малко вероятно бебето да наследи „рижия плам“ на баща си. Вместо това се очаква то да има коса с пясъчно кафяв цвят, която ще потъмнее с времето и ще заприлича на тази на Меган Маркъл.
Бебето също така няма да наследи бледия цвят с розов оттенък на бащината кожа. Маркъл, която е от смесено потекло, има приятен мургав цвят на кожата, който вероятно ще се прояви и при потомството й.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *