110 четения

След як купон с 4 манекенки. Митю Пищова влезе в болница в прединфарктно състояние

„Любимецът на народа” Митю Пищова отново е в болница със сърдечни проблеми. Шоуменът е бил закаран в болницата в Бургас тази сутрин с тахикардия, с излязло от ритъм сърце и в прединфарктно състояние. Преди това 63-годишният плейбой цяла нощ се вихрил по тениска и шорти на купон в едно от култовите заведения на Слънчев бряг. Пред „Борба” по телефона Пищова призна, че е принуден да пази болничното легло. „Бях на едно много яко парти с четири манекенки, супер п…ки, и страшно се забавлявахме. По едно време започнах да се задушавам, сърцето ми излезе от ритъм и дробовете ми се напълниха с вода. Взеха ме с линейка и ме закараха в болницата. Сега съм в кардиологията и ме преглеждат. Аз обаче не се предавам. Само да си стъпя на краката, излизам оттука и пак се хвърлям да купонясвам. Три месеца ще съм на морето. Ще ям, ще пия, ще е.а, пък ако ми е писано да умра, ще умра като мъж и като герой”, отсече по телефона любимецът на народа.

Това не е първият здравословен проблем с 63-годишният Пищов. Преди няколко години тежащият над 150 кг плейбой получи инфаркт и лекарите едва го върнаха от онзи свят. След това пък едва не му отрязаха краката, които започнаха да гангренясват. А накрая за капак, докато излиза да посрещне една манекенка, той пада по стълбите на Калояновата крепост в Арбанаси и чупи няколко прешлена. Налага се месеци наред да пази леглото и да се учи да ходи с проходилка като бебе. За да спаси живота си, по съвет на лекарите Митю мина на специална хранителна диета, благодарение на която свали половината си килограми. Миналата година превърналият се във френски манекен Пищов призна, че е само на плодове, зеленчуци, чайове и фрешове. И въпреки сериозните здравословни проблеми той нито за минута не се отказва от страстта на живота си – младите, слаби и засукани женички „с големи гърди и дупе като детско барабанче”. „Може да съм болен, ама питона ми още го бива и ще продължавам да поря жените с него като риби”, закани се той преди време, след едно от поредните излизания от болницата. За всичко, което му се случва, Митю Пищова твърди, че е Божия воля. „Сигурен съм, че Господ ме наказва, защото съм разбил над 50 семейства. Бил съм с много омъжени жени, чийто мъже не могат да ги задоволят в леглото. И аз като ги оправя, те вземат че се влюбят мене и тръгват да се развеждат. Затова сега изкупвам греховете си. Ама пък сигурно още не ми е дошло времето да си отида от този свят, защото ей на, още съм жив. Аз съм роден на гробищата в Батак до гроба на един поп и съм много вярващ. Това съм го наследил от моята баба”, споделя бившият пръв приятел на Кръстника на българската мафия Иво Карамански.

Иван Георгиев

5 коментара за “След як купон с 4 манекенки. Митю Пищова влезе в болница в прединфарктно състояние

 • 23.06.2017 в 13:47
  Permalink

  Тц-тц-тц…. Лоша работа…Че и се взема насериозно.

  Отговор
 • 23.06.2017 в 14:53
  Permalink

  тц-тц-тц, лоша да…МитЮ, итс найс ту мит Ю 😀

  Отговор
 • 23.06.2017 в 15:05
  Permalink

  Идиот! Тия жени имат ли мозък в главата да се занимават с него! Свършиха ли мъжете в тая държава?!

  Отговор
 • 23.06.2017 в 18:56
  Permalink

  ама от къде пари в този идиот../още от началото на демокрацията, натрупаха от приватизация, инфлация. И кой управлява днес?

  Отговор
 • 23.06.2017 в 20:47
  Permalink

  Големи простотии си написал, авторе. „Любимецът на народа“?! На кой народ бе? На теб, майка ти и жена ти ли? Какъв любимец може да е този толуб? Прост, неграмотен и комплексиран бивш клоун на търновските мутри.
  Георгиев, написал си пасквил – нечетим и скучен, но най-важното е, че си се объркал, че ни интересува!
  Ниска летва.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!