Дневен хороскоп. Прогноза за 26 юни, понеделник

Луната е в Лъв. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 3-ти в 4-ти в 8.30 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Направете своя маникюр. Разнообразете гардероба си. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Днес избягвайте въглехидратите. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес. Ако спазвате хранителен режим, днес се придържайте стриктно към него.

Цветове, носещи късмет: Жълто, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: през целия ден.

Нумерологичен хороскоп: Не влагайте меркантилни надежди в любовните си връзки. Насладете се на истинските чувства, а не на материалната стабилност, която една връзка би ви донесла.

Звездни аспекти за деня: В понеделник Марс и Нептун са в тригон. Лятото вече настъпи, дните са дълги. Изпълнете ги с енергия, жизненост и нови начинания, които да вършите с подем, хъс и желание. Време е да се нагърбите със смели задачи и да си поставите крайни срокове за тяхното завършване. Ще ги изпълните, ако го решите днес.

 

ОВЕН

Ще успеете

 

Във вашето ежедневие нещо се раздвижва. Животът процъфтява и променя своя облик. Време е да стартирате промени и новости. Да се заемете с дела, които да вършите с желание и удоволствие. Силни сте, имате хъс и енергия. Заложете на нетрадиционното си мислене, а и на опита, който сте добили до този момент.

 

ТЕЛЕЦ

Приятни срещи

 

В понеделник се отпускате и започвате да мислите все по-трезво върху своя живот. Това е ден, който ви вдъхва ентусиазъм. Подчертани сега са срещите ви с приятни хора, Контактувайте, общувайте. Обадете се на стари познати, които не сте чували от дълго време. Не се затваряйте вкъщи, а вечерта излезте на среща.

 

БЛИЗНАЦИ

Творчески настроени

 

Очаква ви доста благоприятен ден, а и седмицата, която стартира, няма да е никак лоша за вас. Сега вие сте активни и упорити. Решени сте да постигнете много в своя живот. Заловили сте се за важни задачи, по които точно сега получавате зелена светлина. Бъдете творци на своето ежедневие. Денят е благоприятен.

 

РАК

Късметът е с вас

 

В понеделник настроението ви е добро. Решени сте да обърнете по-голямо внимание на финансовите си разчети в края на месеца. Днес имате възможност успешно да погасите заеми или да приключите отдавна висящи във времето сметки. Бъдете упорити. Стартирайте нещо. Сега късметът е на ваша страна.

 

ЛЪВ

Подобрете доходите си

 

Искате или не, днес вие сте в центъра на вниманието. Всичко, което се случва, ви засяга пряко и изисква вашата намеса. Въпреки че се чувствате като изцедени, денят ви зарежда с много положителни емоции. Възможностите ви сега обаче са да подобрите доходите си през втората половина от 2017 година.

 

ДЕВА

Дайте си почивка

 

Вие сте в прекрасно настроение. Днешният ден ви намира в кондиция и тонус за работа. Желаете час по-скоро да приключите някои важни дела не само за месеца, а и за първото полугодие. Ще го сторите, но все пак си дайте малко спокойствие. Не се нагърбвайте с много неща наведнъж, за да не се окажете в края на седмицата прегрели.

 

ВЕЗНИ

Прекрасни дни

 

Очаква ви силен и успешен ден. Вашите шансове за изява сега се разпростират напред. Погледнете хоризонта и направете планове за тази седмица. Последните мигове от юни са напечени, изпълнени с предизвикателства, но и наситени на успехи. Не забравяйте, че колегите също заслужават внимание и част от признанията, които вие получавате.

 

СКОРПИОН

Имате подкрепа

 

Очаква ви един доста забързан и натоварен ден. На първо място е важно да направите планове не само за днес, а и за цялата седмица. Успехът ще е с вас, защото предстоят благоприятни и спорни дни. Още днес си проличава, че можете да разчитате на приятелите и на контактите, които съвсем скоро създадохте в живота си.

 

СТРЕЛЕЦ

Преподреждане

 

В понеделник сте решени да направите някакви новости, действия или просто да поемете инициативата, хващайки бика за рогата. Няма да объркате нещата, а напротив – ще ги подредите. Вкарвате ред в хаоса именно чрез преподреждане на обстоятелствата. Очаква ви ведър и щастлив ден. Време е да помислите за почивка.

 

КОЗИРОГ

Потръгва ви в бизнеса

 

Днес сте консервативни, когато нещата опират до пари и плащания. Стартирате седмицата без излишни рискови действия и това ще ви донесе единствено и само стабилност, спокойствие и просперитет. Отлично водите всякакви делови разговори и можете да изговорите нещата в своя полза. В бизнеса ви потръгва.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Сложете ред в храненето

 

В понеделник сте доста делово настроени. Занимавате се по-скоро с административна работа. С работа, която е изостанала и не сте успели да довършите в последните дни от миналата седмица. Обърнете повече внимание на здравето си. Вместо да търсите хапчета за отслабване, е редно да се замислите какво и как си хапвате.

 

РИБИ

Задоволете се с малко

 

В понеделник сте обзети от противоречиви чувства. От една страна, имате спокойствието и увереността в нещата, които вършите. От друга, нещо ви кара да сте нервни, раздразнителни и все да изисквате повече и повече от съдбата. Задоволете се с малките постижения, които имате сега. Те са път към големи успехи, чакащи ви утре.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 26 юни, и тя е причината за всички трудности по пътя ви. Въпреки че те ви правят силни и издръжливи, ви тежат и забавят. На всичкото отгоре сте добродушни и жертвоготовни. Не ви стига това, че с мъка вършите собствените си задължения, ами не можете да отказвате, когато сте повикани за помощ. Уморително е ежедневието ви, ако жонглирате между собствени и чужди задължения. Научете се да бъдете твърди, за да отказвате лесно, когато някой ви помоли да свършите и неговата работа. Не ставате за съдружници, защото правите постоянни компромиси и вредите на себе си. Реализирате ли собствен едноличен бизнес, ще успеете.

Навлизате в година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Вие не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и да сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.