„Етър ВТ“ се раздели с петима футболисти, словакът Адамец с шанс за изява в още два мача

С петима футболисти от досегашния състав се раздели представителният отбор на „Етър ВТ“ през миналата седмица. Непосредствено след победата с 2:0 в контрола срещу евроучастника „Дунав“ (Русе) старши треньорът на “виолетовите” Станислав Генчев е съобщил на четирима играчи, че са свободни да си търсят нови отбори. Това са Явор Генчев, Тихомир Кънев, Георги Кременлиев и Мартин Николов, съобщи клубният сайт на „виолетовите“. Решението е на Станислав Генчев, който има пълен картбланш по отношение на селекцията.

Раздялата с Илко Трифонов е още отпреди няколко дни и той не бе в групата за мача с „Дунав“. Останалите четирима обаче играха по едно полувреме в срещата и след това са уведомени за решението на треньорското ръководство.

„На този етап повече освободени играчи няма да има. Смятам да използвам централния защитник Любош Адамец и в следващите проверки, тъй като не е подготвен, последният му официален мач е бил на първи май. Искам да го тестваме за по-дълъг период най-вече заради физиката му. Ще му дадем още два мача, засега нямам конкретна оценка“, коментира Станислав Генчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *