5 четения

Британец се яви на работа с рокля в знак на протест срещу дрескода

Британец се е явил на работа, облечен с рокля съобразно дрескода за дамите, след като е бил върнат у дома, защото носел къси панталони в горещините, съобщи ЮПИ.
Подтикнат от непоносимата жега, „налегнала“ Великобритания, Джоуи Бардж се появил на работното си място в кол център с риза и елегантни къси панталони. „Ако на дамите е позволено да носят поли/рокли в службата, защо и аз да не се облека с къси панталони?“, е написал мъжът в Туитър. Малко по-късно Бардж е публикувал нов туит, с който е съобщил, че е изпратен обратно у дома, защото е нарушил дрескода на компанията.
Служителят все пак се върнал на работа, този път облечен с черна рокля на розови и оранжеви ивици, която заел от майка си. В крайна сметка Джоуи Бардж бил уведомен, че след неговото „изявление“, на мъжете в службата ще бъде разрешено да носят къси панталони.
„Частична победа?“ – с този надпис Бардж е озаглавил качената в социалната мрежа снимка на бележката, уведомяваща служителите за промяната в дрескода.
Джоуи Бардж е получил разрешение да се върне у дома и да се преоблече, но е решил да остане с роклята през целия работен ден.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!