Марин Маринов прави спортен клуб „Добри Динев“ на басейна

ОСВЕН ВСИЧКИ НОВИ ПРИДОБИВКИ ЗА ТОВА ЛЯТО НА БАСЕЙНА в Полски Тръмбеш вече ще има и спортен клуб „Добри Динев“ за любители на плуването от 10 до 18 години, съобщи Марин Маринов. Той е дългогодишен спасител, а сега ще отговоря за общинската база и ще бъде председател на новия клуб. За създаването му и за даване името на великия плувец Добри Динев той е поискал разрешение от дъщеря му Захаринка Динева. В управителния съвет на дружеството има доста известни адвокати, спортни деятели и преподаватели, казва не без гордост инициаторът Марин Маринов. „Виждам колко много млади хора искат да плуват и имат желание да се учат. Заради това решихме да изградим и спортен клуб на басейна, който това лято е

Марин Маринов в новите съблекални
Марин Маринов в новите съблекални

обновен и има и спортни площадки“, обяснява Маринов и ни води в напълно променените съблекални, където всичко е ремонтирано с около 36 000 лева общински средства.

ЗА МАЛКИТЕ ПЛУВЦИ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ИМА СЪЗДАДЕН плувен клуб „Янтра“ в града, а това лято в Полски Тръмбеш ще тренират и малки плувци от Велико Търново, където такава база няма.

В огромния двор на комплекса са изградени и две беседки за гостите на басейна, отново с общински средства. Направени са минифутболно и волейболно игрище, има летен бар и вкусна скара. Басейнът отвори врати на 01.06. 2017 г. и работи от 9:00 до 19:00 ч., за деца до седем години къпането е БЕЗПЛАТНО. Лица до 18 години плащат два лева, а лица над 18 години – четири лева. МЕСЕЧНИ КАРТИ за лица с постоянен адрес в община Полски Тръмбеш до 18 години и учащи струват 20,00 лева, а за лица над 18 години и учащи – 30,00 лева.

Двете нови беседки в двора на комплекса
Двете нови беседки в двора на комплекса

Басейнът разполага със 120 шезлонга, за които не се взема такса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *