Общински съветник издейства инвестиции за Шереметя

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ШЕРЕМЕТЯ ЩЕ СЕ РЕШАТ СЛЕД НАМЕСАТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ВАЛЕРИЯ ДОНЧЕВА. Местният парламентарист направи специално питане до кмета Даниел Панов, който обеща реакция и финансиране за кметството. Дончева е имала среща с местните жители, които са й откроили няколко въпроса, поставени от нея и пред общинското ръководство. Според Даниел Панов общината вече е изпратила уведомително писмо до Агенция „Пътна инфраструктура“ за поставяне на светофар до единствената пешеходна пътека в селото, разделено на две от главния път София – Варна, където станаха няколко трагични инцидента.

ЧАСТИЧНО ЩЕ БЪДЕ РЕМОНТИРАНА И УЛИЦА „ОСМА“ В ШЕРЕМЕТЯ, ОТКЪДЕТО МИНАВА ОСНОВНИЯТ ТРАФИК КЪМ старото депо за отпадъци и новия център за преработка на сметта. Кметът Панов припомни, че през 2013 г. тук бе направен ремонт на трасето за 213 хил. лв. В неремонтираните участъци обаче има деформации, чието оправяне предстои по инвестиционната програма на общината. В ход е и проект за рекултивация на старото сметище, което обгазява района и се разширява, завземайки частни и общински земи. В началото на юни от екологичното министерство са изпратили указания за ревизиране на документите на проекта и тепърва по тази тема ще се работи.

С. МАРИНОВ

One thought on “Общински съветник издейства инвестиции за Шереметя

  • 30.06.2017 в 13:07
    Permalink

    А в самия областен център какво е направено за 27 години? Да не говорим за Дебелец. Нищо. Дебелец има едно площадче направено по бай тошово време и това е. Дори и канализация няма като хората.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.