„Янтра“ (П. Тръмбеш) взема четирима нови, общината отпуска субсидия от 40 000 лева

„Янтра“ (Полски Тръмбеш) ще запази досегашния си състав, с който спечели първенството на Елитната областна група, и в Северозападната Трета лига, съобщи председателят на Управителния съвет на клуба Любомир Ламбев. Естествено, ще има и попълнения, като вече са ясни имената на четирима нови играчи. Това са вратарят Радослав Рашков, халфовете Красен Славчев и Цецо Додуров и нападателят Борислав Иванов. Интересното е, че и четиримата идват от ОФК „Павликени“.

Отборът започва подготовка от понеделник (3 юли), като старши треньор ще продължи да е Калоян Илиев. Вероятно той ще привлече и други състезатели, но засега сигурни са четиримата.

Финансирането на клуба ще бъде осигурено от общината и фирмата спонсор „Лайтс“. Очаква се от общинската хазна да бъдат отпуснати още 40 000 лева с решение на местния парламент.

От следващата седмица започва и работата по стадиона. Тръмбешчани разполагат с добър терен, който се поддържа, и нови съблекални. По препоръка на Зоналния съвет на БФС във В. Търново ще бъде изградена ограда около резервните скамейки и зоната на служебните и длъжностните лица. Ще бъде обособен сектор за гостуващата публика и подменени пейките по трибуните. Инспекцията на Зоналния съвет е насрочена за края на юли и Любомир Ламбев се надява изискванията да бъдат изпълнени на 90%.

Клубът ще продължи да поддържа и детско-юношеската школа, която има отбори при старшата и младшата възраст, децата и подготвителните групи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.