60 четения

ДНЕВЕН ХОРОСКОП.Прогноза за 6 юли, четвъртък

Дневен хороскоп

Прогноза за 6 юли, четвъртък

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 13-и в 14-и в 18.43 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Денят е неблагоприятен за кръвопреливане, донорски процедури, операции в областта на таза, бедрата и черния дроб. Подходящ е за профилактика и лечение на белодробни болести, на оплаквания в областта на таза, бедрата и седалището.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си, да направите топла коламаска. Спортувайте с упражнения, които развиват начина на дишане и концентрират умението да задържате дишането си. Денят е неблагоприятен за антицелулитна терапия и антицелулитни масажи в областта на таза и бедрата.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим. Днес избягвайте въглехидратите. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 18.43 часа.

Нумерологичен хороскоп: Това е ден, богат на благоприятни вибрации. Желанието ни да живеем в хармония с хората около себе си е водещо. Опитваме се да бъдем любезни, мили и добри. Постигаме резултати, отворени сме и общуваме свободно. Избягваме кавгите и споровете, а проблемите разрешаваме чрез диалог.

Звездни аспекти за деня: Меркурий навлиза в Лъв. Хвърля прах в мислите, като увеличава очакванията ни за успех. Разминава очаквания с реалност и може да ни подкани към непремерени действия и поемане на недотам обмислени постъпки. Слънцето е в квадратура с Юпитер и в тригон с Нептун. Стъпете здраво на земята и не си позволявайте да полетите в космоса чрез фантазии. Избягвайте да предприемате действия, които са различни от традиционните и рутинните.

 

ОВЕН

Потърсете съвет

 

В четвъртък сте в добро настроение, но липсата на преценка в действията е основна причина за грешките и провалите ви. Не мерите крачките си, а предприемате какво ли не в най-неподходящия момент. Избягвайте да спорите излишно с хората около себе си. Нуждаете се от съвет и ще го получите, ако го потърсите от по-възрастен човек.

 

ТЕЛЕЦ

Вижте си грешките

 

Обърнете повече внимание на начина, по който се изразявате. Понякога не всички около вас ви разбират, какво точно искате да им кажете. Сега можете да си направите този анализ и да видите, че грешките в общуването не се коренят единствено в събеседника ви, а и във вас самите.

 

БЛИЗНАЦИ

Добри перспективи

 

Меркурий, вашият управител, днес навлиза в Лъв, откъдето впръсква позитивна енергия в сектор от хороскопа, отговарящ за ежедневната комуникация, общуването и връзките. Следват пътувания, веселие и много приятелски срещи, носещи ви удовлетворение и позитивни преживявания.

 

РАК

Не ревнувайте

 

Днес е добре да преобърнете представите си за семейство, дом и близки хора. Погледнете на тях като на приятели. Като на нещо, което е част от живота ви. Не се опитвайте да контролирате техните постъпки или да им вменявате, колко много ги обичате и как искате те да ви отвръщат със същото. Преборете се с ревността си.

 

ЛЪВ

Не се доверявайте

 

Действията на ваши приятели или близки хора в обкръжението красноречиво сочат за измама или фалшиво поведение. Време е да го осъзнаете и промените нагласите си към тях. Меркурий навлиза във вашия знак и засилва склонността ви да се доверявате на лицемери. На хора, които ви ласкаят и по този начин влизат в живота ви.

 

ДЕВА

Внимавайте

 

Меркурий, вашият управител, е планетата, която днес сменя знака си и навлиза в Лъв. За вас идва време на успокоение и уединение. Ще имате възможност да размислите и анализирате някои аспекти от живота си. Днес бъдете внимателни в бизнеса, защото е възможно да бъдете въвлечени във финансова измама, от която да си патите.

 

ВЕЗНИ

Разочарование

 

Въпреки че сте настроени позитивно, днес ви чака тежък ден в сферата на общуването. Разминават се очаквания и реалност. Налага се да преглътнете горчивата чаша на една измама, която беше поддържана от ръководството. Няма да получите обещаното увеличение или растеж в йерархията. Поне засега.

 

СКОРПИОН

Забавлявайте се

 

В четвъртък сте настроени авантюристично. Желанията ви са да се забавлявате и внасяте по частичка позитивизъм във всичко, с което се занимавате. Днес избягвайте разговорите за пари. Не че не успявате да ги говорите добре, но събеседниците ви няма да са настроени да ви дадат сумата, за която претендирате.

 

СТРЕЛЕЦ

Смело напред

 

В миг, в който вие трябва да блестите и от вас се иска лъчезарност и отзивчивост, вие сте меланхолични и не в настроение. Чувствате се потиснати и притеснени. Разсейте лошите мисли и давайте смело напред. Меркурий навлиза в Лъв и ще ви помогне да повдигнете настроението си. Време е за промяна в начина ви на мислене.

 

КОЗИРОГ

Преодолейте преградите

 

Ясно е, че в личния ви живот се случват известни сътресения. Има ги при всеки. Преборете меланхолията и гледайте смело напред. Опитайте да се отърсите от стреса на работното място и да действате по предварителен план. Не приемайте трудностите и забавянето в задачите като нарочно поставени прегради. Просто ги преодолейте и продължете нататък.

 

ВОДОЛЕЙ

Кибритлии сте

 

Пригответе се да работите активно и упорито, за да постигнете резултатите, които се очакват от вас. Днес сте като барут и ви трябва малко, за да бъдете подпалени. Влизате в чести остри спорове с колегите или с партньорите по бизнес, особено ако те имат далечна от вашата гледна точка. Избягвайте да контактувате с чужденци.

 

РИБИ

Благоприятен ден

 

Предстои ви доста благоприятен и позитивен ден. Около вас нещата се нареждат и в сферата на професионалната кариера ще имате нужния успех. Днес е подходящ ден да си потърсите работа, ако сте безработни. Или просто да се огледате за ново поприще, ако не сте доволни от настоящото си работно място.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Най-голямата ценност за вас е семейството ви. Това, в което сте отрасли и това, което ще създадете или сте създали. Думата „семейство” за вас крие в себе си дълбок философски смисъл. Тя е свещена. Не давате да се изговори нищо против близките ви. Закриляте ги и ги пазите. Трябва обаче да преодолеете прекалената ревност, която чувствате към тях. Понякога критикувате повече от полезното своите близки и те ви възприемат като строги, мрънкащи и досадни. Не им се сърдете, защото често досаждате със съвети и наставления, дори когато е ненужно.

Годината, в която навлизате, ще ви предложи промени, пътувания и много нови неща, които ще се случват с ваша помощ. Така е, трябва да сте активни и сами да предизвиквате промените в живота си. Доста интересна, тази година ще ви зареди с енергия. Изживейте я смело, но и разсъдливо.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, сега ще имате волята да се справите с порока.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!