Новини

Честит празник, уважаеми колеги!

По случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи 5 юли имам привилегията и удоволствието да Ви поздравя от името на ръководството на ОД МВР – В. Търново.

Избрали сте една трудна и отговорна професия, обърната с лице към риска, лишена от илюзии и лукс. Професия, изискваща всеотдайност, лоялност, дисциплина и хуманизъм. Грижата на държавата за спокойствието и сигурността на гражданите е във вашите ръце. Това е както висока чест, така и ежедневна проверка на моралната, професионалната и физическата Ви издръжливост. Огромният товар на дълга и отговорността, които падат върху плещите Ви, се виждат едва когато погледнем назад към успешните реализации, тежките инциденти и покорените стихии.

Високите европейски стандарти и динамиката на нашето съвремие налагат непрекъснато развитие и усъвършенстване, както и професионален подход за справяне с ежедневните предизвикателства и нетърпимост към проявите, уронващи престижа на полицейската институция.

В навечерието на празника използвам възможността да изкажа своята благодарност и уважение към Вашия денонощен и неуморен труд. Пожелавам на всички Вас и на Вашите семейства здраве, силен дух, непоклатима воля и благополучие!

Старши комисар Димитър Машов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *