Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 7 – 13 юли

Предстои седмица на разобличаването, в която поглеждаме хората с други очи

 

Здраве: През този период си осигурете нужната почивка и не претоварвайте нервната система. Днес луната все още е в Стрелец и ви подканя да увеличите разходките и упражненията, стимулиращи кръвообращението. В събота и неделя Луната се движи в Козирог. Можете да посетите зъболекаря за изчистване на зъбен камък и премахване на кариеси. Ако ви заболи зъб през тези дни, това е знак, че трябва да му обърнете внимание. В понеделник, вторник и сряда Луната е във Водолей. Обличайте се според времето и отново правете упражнения, които спомагат кръвообращението. В четвъртък избягвайте всякакви психически натоварвания. Дайте си почивка и не злоупотребявайте с кофеина и цигарите. По възможност не пийте лекарства.

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, неделя, понеделник, вторник, сряда – растежът се забавя. Неблагоприятни дни: четвъртък. Коламаска: Благоприятни дни: петък, понеделник, вторник, сряда. Неблагоприятни дни: събота, неделя, четвъртък. Масажи: Леки масажи за отблокиране на различни блокажи в организма – събота, неделя. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за поставяне на обеци и татуиране на тялото: петък, понеделник, вторник, сряда. Сауна и парна баня: Луната няма забрани за тези спа процедури.

Хранене и диета: До неделя сутрин Луната е нарастваща. Въпреки че спазвате строги диетични режими, възможно е кантарът да е срещу вашия успех. Успокойте се, нещата ще си дойдат на мястото след неделния ден. Пълнолунието настъпва в неделя, 9 юли, точно в 7.06 часа. Можете да проведете лунна диета, като се отдадете на 24-часово гладуване, редувайки прием на билкови чайове, мед и лимони. Ако няма да гладувате спрямо Луната, то дните след неделя са благоприятни да намалите количеството на порциите и да увеличите честотата на храненията – до 5-6 на ден с малки грамажи. Ще се почувствате прекрасно.

Основни звездни аспекти: Луната през тази седмица гостува в Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. Пълнолунието в Козирог в неделния ден донася удовлетворение от добре свършена работа в последните месеци. Признанието е гарантирано при всички, които положиха усилия сами, без да чакат някой наготово да им свърши делата. Да внимават родените в Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. За тях тази седмица е подготвила изненади. И при останалите няма да липсват предизвикателства. Венера вече навлезе в Близнаци, а Меркурий се движи в Лъв. Време е да прецените хората в живота си и да направите чистка на лицемерните познанства. Неискреността си личи от километри в периоди като настоящия. Днес Меркурий и Венера са в хармоничен аспект. И двете планети ви показват отявлено фалшивото в живота ви. А и ви удрят по едно рамо, за да го отстраните безболезнено. В понеделник Слънцето е в опозиция с Плутон. Не се предавайте, ако обстоятелствата не се стичат така, както на вас ви се иска. Въпреки аспектът да е напрегнат, той ви носи много мощ и сила. А и възможност чрез ината си да преборите капризите на съдбата. Ще се справите с надмощието на един авторитет в живота си, на който искахте да подражавате от много време. Сега се убеждавате, че може би не си е струвало да му се доверявате и сваляте толкова звезди. Като цяло предстои седмица на разобличаването, в която поглеждате хората с други очи. Радвайте се на предизвикателствата, защото те ще ви освободят от примката на старото, закостенялото и установеното със статукво. Ключова дума за периода – освобождаване.

 

ОВЕН

Сблъсък на интереси

 

Време е да преминете през седмица, през която основна задача при вас ще бъде себеутвърждаването и това да си стъпите на краката. Ще стабилизирате емоционалното си състояние, защото предстои да се сблъскате с определени авторитети в живота си и веднъж завинаги да разрешите междуличностните си проблеми с тях. Добрата новина е, че сега разполагате с пълния шанс да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и желания. Седмицата изисква твърдост и упоритост от ваша страна. Бъдете упорити и преодолейте трудностите в общуването и комуникацията.

 

ТЕЛЕЦ

Общувате свободно

 

През този период вие ще бъдете все по-запленени от взаимоотношенията в живота си. Общувате на свобода и сякаш приключвате все по-лесно връзки, които до този момент са ви се стрували тежки. Ще преплетете интересите си с хора, като ясно и без заобикалки им споделяте своите намерения и желания. Това е идеален момент за търсене на нова работа и реализация чрез контакти. Смели сте и не ви липсва кураж да се хвърлите в дълбокото. Можете спокойно да се явявате на интервюта и кастинги за работа, защото разполагате с пълния арсенал от думи и маниери, с които да печелите аудиторията на ваша страна.

 

БЛИЗНАЦИ

Смели решения

 

За вас вече стартира един доста благоприятен период, през който Венера се движи в знака ви. Време е да помислите малко повече за своето личностно развитие и нещата, които допринасят да израстете като човек. Обърнете повече внимание на дейностите, които предизвикват вашия ум и интелект. Ще бъдете провокирани от хора, с които сте обвързани финансово или материално. Не се страхувайте да се откажете от тяхната подкрепа само и само да не загубите пари. Бъдете по-смели в решенията си през тази седмица, най-вече когато се отнасят до пари, спестявания или харчения.

 

РАК

Силни сте

 

Очаква ви буквално разтърсващ период, през който определено ще се чувствате доста по-силни и можещи от друг път. От вас се иска да вземате решения и да се борите с упорството на хора, на които до този момент сте симпатизирали. Не се притеснявайте да влезете в остър конфликт с тях и да защитите своето лично мнение. То за момента е правилно и трябва да бъде подкрепено под една или друга форма. Но не само в конфликти, а и в успехи ще е облечена идната седмица за вас. И най-големият ви успех ще бъде фактът, че сте се справили със страха си да влезете в междуличностни сблъсъци.

 

ЛЪВ

Натоварена седмица

 

Очаква ви доста натоварена откъм психически дразнения седмица. Все някой ще се опитва да ви наставлява и да ви дава съвети уж за по-добро. Все някой ще се набърква в живота ви с наставленията си и настояването да го слушате. Във вас остава отговорността да се опълчите на всички тези хора и да им покажете, че не ви е приятно тяхното поведение. От друга страна, ще трябва да се справите с желанието си винаги да правите непожелано добро. Вече за кой ли път се убедихте, че тъкмо това добро не е ценено и все вие излизате виновни в ситуациите, когато го правите.

 

ДЕВА

Емоционален дисбаланс

 

Намирате се в силен и подемен период. Ще трябва да се справите с емоционалния си дисбаланс, който е предизвикан главно от забързаността на ежедневието. Много ангажименти ви чакат, които ще ви тровят нервите. Все чувствате, че не сте свършили нещо докрай. Бъдете спокойни, справяте се прекрасно. Не се страхувайте да се опълчите на приятелите си, когато мислите, че те не са прави. Няма да нараните никого, изказвайки своето мнение, още повече че то най-често изразява чистата и неподправена истина.

 

ВЕЗНИ

Опълчвате се

 

През тази седмица ще вземете решението да бъдете твърди и упорити, разрешавайки и най-малките проблеми в професионален аспект. Всъщност в момента вие действате под диктовката на определени авторитети, с които не сте съвсем съгласни. Нямахте до този етап смелостта да се опълчите и да им кажете това, което мислите, право в очите. Е, сега ще го сторите, завоювайки съвсем нова позиция и изгрявайки в нова светлина на работното място. Не се страхувайте да споделяте мислите си. Венера се движи в Близнаци и ви позволява да създадете нови контакти на места, на които ще се чувствате сигурни и подкрепени.

 

СКОРПИОН

Скъсайте връзката

 

Предстои седмица, в която ще трябва да сте активни, от една страна, а от друга, няма да имате достатъчно сили. Разпределяйте времето си така, че да ви стига. Плановете са добра идея и можете да ги кроите ден за ден. В момента се радвате на интуиция, така че я използвайте рационално. В личния живот отделете достатъчно време за близките си. В живота ви се появява дразнител, с който ще трябва да се справите още в зародиш. Нов човек или просто близък, който скоро не е напомнял за себе си – няма значение от произхода му, но ви дразни неистово и ви кара да излизате извън кожата си. Скъсайте връзките с такива индивиди и си спечелете личното спокойствие и комфорт.

 

СТРЕЛЕЦ

Връзка по сметка

 

За да запазите финансовото си състояние през тази седмица, просто не приемайте предложенията, които ви отправят – може би това е опорното предупреждение в хороскопа ви. Можете да се радвате на подкрепа отстрана на близките, роднините и най-вече – на половинката. Предстоят ви благоприятни промени в любовта, а самотните дори имат шанса да срещнат подходящ човек. Твърде вероятно е да търсите в него пари и власт, с която да ви дари. Е, тогава няма да се сърдите, ако един ден той стане ваш властелин, приемайки ви за даденост. Но пък ще сте си спечелили финансова база, към която сте се стремели.

 

КОЗИРОГ

Пречупете ината

 

Това е важна седмица за вас. Изисква да разрешите острите противоречия на междуличностно ниво. Вие сте хора с достойнство и когато то е наранено, реагирате по точно определен начин – прекъсвате връзката и не давате шанс за обяснения и изглаждане на взаимоотношенията. През тази седмица подобни сътресения могат да се наблюдават както в бизнеса и в партньорските контакти, така и в любовта. А в сферата на личния живот ще ви посъветвам искрено да си мерите приказките и да не проявявате инатливото си поведение в стил Козирог. Ще видите, че спазвайки този съвет, около вас ще бъде мирно и тихо.

 

ВОДОЛЕЙ

Владейте се

 

През тази седмица сте нервни и често изпадате в конфликти за съвсем малки и дребни неща. От вас се иска обаче да се владеете и да спазвате хармонията във взаимоотношенията. В сферата на традиционната работа или бизнеса около вас се навъртат хора, които се мислят за авторитети. Тяхното мнение е, че трябва да ги слушате за какво ли не. Е, в кърпа ви е вързано да им се опълчите по познатия ви начин. Ще развалите взаимоотношенията си с тях. Преценете доколко можете да си премълчите и дали това не е повече във ваша полза.

 

РИБИ

Напрежение

 

Ще изживеете седмицата благоприятно, ако не привличате хорското внимание върху себе си и ако се занимавате със своите си дела, без да подавате ухо към клюки и чужди работи. Бъдете особено консервативни към всякакви предложения за работа и още по-малко подписвайте каквито и да е било договори. Моментът изисква да сте пасивни и да отложите административните си дейности за по-нататък. Към края на следващата седмица позволете на разума да бъде водещ. Напрежението ви ескалира и може да ви доведе до действия, за които ще съжалявате след време.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

7 юли. Интелигентни, можещи, толерантни и с висок потенциал сте вие, които сте се родили на тази дата. Не всички изброени качества обаче използвате рационално в своя живот. Склонни сте да правите какво ли не, но само за себе си, а не за благото на народа. Материалната стабилност е от голямо значение за живота ви. Търсите я, но нея трупате бавно и това ви изнервя. Не бива обаче да превръщате парите в своя главна цел, а да се прицелите и в други направления, най-важното от които е вашето семейство. Такова, като всеки един Рак, и вие трябва да създадете рано или късно. Отредено ви е да учите, да добиете много знания и умения, които да предадете на поколенията след себе си.

Навлизате в прекрасна година, която може да се нарече годината на любовта. Над вас ще бди Венера, а тя покровителства добрите взаимоотношения и кроткия сговорен тон. Мнозина, които имат дълготрайни връзки, ще пристъпят към бракосъчетание. Следващите дванайсет месеца са най-добрите за подобни намерения.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, щитовидната жлеза, носа и носоглътката. Чести настинки говорят за отслабване на имунната система. Приемайте повече витамини.

8 юли. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Материалната стабилност и за вас не е само мечта, а цел в живота. Внимавайте обаче да не се материализирате изцяло, защото тогава една малка загуба би ви докарала до лудост. Запомнете, всичко при вас ще идва постепенно, не наведнъж. И в работата ще е така. Ще се изкачвате бавно и постепенно по стълбичката на йерархията. Не прескачайте нито едно стъпало за да не паднете надолу по гръб.

Навлизате в година, която ще ви помогне да се научите на такт, дипломация и малко повече прецизност в действията си. Това е година за анализ и оценка на изминали събития, ще се видите в чуждите очи и ще осъзнаете, как всъщност изглеждате отстрани. От друга страна, през идните дванайсет месеца ще бъде добре, ако се захванете да учите нещо и се преквалифицирате. Ще ви е от полза, а и ще тръгнете по дълъг път на гонене на професионалните цели.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, лимфните възли и като цяло – с имунитета.

9 юли. Вие сте чистосърдечни, обичливи и много откровени хора. Стремите се да бъдете водещи фигури и да сте слушани. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Имате навика да се хващате с нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време – свободолюбиви. Позволявате си да ревнувате, без основание. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро, на други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремели дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.