Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 10 юли, понеделник

Луната преминава от Козирог във Водолей в 8.34 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и в 21.52 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: До 8.34 часа са нежелани операциите в областта на ставите, коленете, кожата и зъбите, а след това – на очите, вените, прасците на краката. Добре протича лечението на разширени вени и проблеми с кръвообращението.

Красота и външен вид: Днес можете да посетите фризьора си за подстригване на косите, като растежът им ще се забави заради фазата на Луната. Облечете се така, че да се чувствате добре в своите дрехи. Сложете си облекло, което да повдига самочувствието ви. Избягвайте престоя в топла минерална вода, ако страдате от разширени вени.

Хранене и диета: Спазвайте хранителен режим, който снабдява организма с всички нужни витамини, минерали и вещества. Избягвайте бялото брашно и захарта. Особено полезни днес са мазнините, защото спомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция. Шоколадът, приет под формата само на едно блокче, доставя необходимото удоволствие и снабдява организма с хормона на щастието.

Цветове, носещи късмет: Сиво, светловиолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 7.09 часа.

Нумерологичен хороскоп: Понеделник е ден на началото и края. Каквото започнете днес, е хубаво да свършите до залез слънце и да не го оставяте за утре. Бъдете упорити. Можете да постигнете добри резултати.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи във Водолей, а Слънцето и Плутон са в опозиция. Въпреки напрежението, днешният ден носи мощна и силна енергия. Грабнете я и я трансформирайте в нещо хубаво в своя понеделник. Не се оставяйте на течението, а бъдете упорити, силни и борещи се.

 

ОВЕН

Организирайте се

 

В понеделник напрежението сякаш се размива при мисълта, че успявате и вървите напред. Използвайте този благоприятен ден, за да реализирате някои от идеите си. Не бездействайте, а напротив – организирайте така ежедневието си, че да свършите възможно най-много ангажименти именно в този ден, без да ги отлагате за утре.

 

ТЕЛЕЦ

Сменяте работата

 

И вие сте в добро настроение. Използвайте деня, за да реализирате някои важни служебни проекти. В професионалната област ставате корифеи и именно там днес е насочена цялата ви енергия. Безработните имат шанса да си намерят работа, а онези, които искат да сменят попрището – могат да направят постъпки днес.

 

БЛИЗНАЦИ

Промени

 

Чувствате се прекрасно. Около вас текат промени, които ви зареждат с енергия, ентусиазъм и жажда за живот. Обновлението си струва. Енергични сте и трудно се задържате на едно място. Използвайте понеделника, за да реализирате някои свои идеи. Насрочете за днес важните си задачи и не отлагайте нищо за останалите дни от седмицата.

 

РАК

Успешен ден

 

Дори и да бъдете възпрепятствани от рутинните ангажименти, които вършите по това време на месеца, денят ви ще бъде успешен. Устремено се борите с трудностите и вървите напред. Чувствате облекчение на напрежението, но не забравяйте да сдържате емоцията си и през следващите дни от седмицата, когато отново сте доста напрегнати.

 

ЛЪВ

Внимавайте

 

Напрежението, което чувствахте в последните дни, днес е причината да се отнесете несериозно към някои ангажименти. Внимавайте в деловата дейност, защото можете да допуснете грешки или просто да вземете едно прибързано решение, което за момента ви носи успех, но в дългосрочен аспект ще се окаже доста губещо.

 

ДЕВА

Преодолявате трудностите

 

Работете усърдно за преодоляване на всички трудности пред себе си. Отложете онези действия, в които се чувствате несигурни. Днес не ви е нужно да действате с неувереност или колебливост. Често рутинните ангажименти ще преобладават в работата ви. Внимавайте от утре да не развалите важни взаимоотношения заради дребнавост.

 

ВЕЗНИ

Осигурявате си успеха

 

Чувствате се удовлетворени от всичко, което преживявате днес. Денят е доста благоприятен, въпреки малкото напрежение, което носи. На работното място се заемете с важните си ангажименти, без да отлагате който и да е било. По-добре ги свършете днес, отколкото през някои от следващите дни в седмицата. Така ще си осигурите успех.

 

СКОРПИОН

Послушайте близките

 

Прибързаност е основната причина днес да допускате грешка след грешка. Ходовете ви са нелогични, въпреки благоприятното разположение на планетите спрямо вашия знак. Не пренебрегвайте съветите, които ви дават близки хора. За момента ги смятате за нахални наставления в живота ви, но ще осъзнаете един ден, че са били разумни.

 

СТРЕЛЕЦ

Не си губете времето

 

В прекрасно настроение сте и в добра кондиция. За съжаление, губите прекалено много време в приказки и обяснявате на кого ли не за дейностите, които вършите. Не говорете, а действайте. Използвайте благоприятния понеделник за реализация на плановете си, защото това е сред добрите от тази работна седмица. Не го пропускайте.

 

КОЗИРОГ

Финансови постъпления

 

Идеите, които ви идват наум днес, са доста благоприятни. Имате нужда от подкрепа обаче, за да ги превърнете в реалност. Точно днес можете да я получите. Добрата новина в хороскопа ви е за финансови потоци, които ще запълнят дупки в бюджета ви. Като цяло, понеделник е ведър и приятен ден. Не го пропилявайте.

 

ВОДОЛЕЙ

Стъпка към успеха

 

Луната премина във вашия знак и ви чака един наистина важен ден от тази седмица. Поемате отговорност за действията си, въпреки че вие никога не сте бягали от такава. Сега е важно да направите планове за идните дни до края на месеца. Спазите ли ги, определено пред вас ще се разкрият благоприятни ситуации. Днес правите една стъпка към успеха.

 

РИБИ

Успокойте се

 

Това е благоприятен ден, въпреки че Луната не е в най-изгодната позиция спрямо вашия знак. Всъщност тя изисква да се отделите от хората и да останете насаме със себе си. Лесно можете да овладеете емоциите, да уравновесите чувствата и успокоите мислите. Щастието е с вас във всеки един миг от този понеделник.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте представители на зодия Рак и от вас се очаква да всявате спокойствие и семейна хармония със своето присъствие, рождената ви дата 10 юли ви прави сприхави и избухливи хора. Често изтървавате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колене пред него и да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да ви предпази от нови начала и нови грешки. Хвърлете един поглед назад и осъзнайте онова, което е изостанало в последните девет години. Не задушавайте с ревност своите близки, а ги освободете. Така ще съхраните хармонията между вас.

Здраве: Възможни са чести промени в кръвното налягане, главоболия, които ще идват от очите и инфекции. Пазете зъбите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *