Дневен хороскоп. Прогноза за 12 юли, сряда

Луната преминава от Водолей в Риби в 18.51 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и в 23.04 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До 18.51 часа нежелани остават операциите в областта на апендикса, прасците и вените, а след това – на стъпалата, глезените, вегетативната нервна система. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени и проблеми с кръвообращението.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си до 18.51 часа. До този час е благоприятна направата и на топла коламаска. Масажите на краката се отразяват добре. Нежелани са поставянето на татуировка и обеци.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и на чести интервали. Днес отново мазнините се преработват добре от организма и са особено полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Не се лишавайте от консумация на сурови ядки, авокадо, маслини, зехтин.

Цветове, носещи късмет: Светловиолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 9.05 часа.

Нумерологичен хороскоп: Прекрасен ден, който разкрива много възможности. Намислете си желания и направете планове за септември. Стремете се към добротворство, но разбира се, правете само пожелано добро.

Звездни аспекти за деня: Отпуснете напрежението. Очаква ни лек, позитивен и благоприятен ден, през който Луната се движи във Водолей и сключва хармоничен аспект с Уран. Преоткрийте себе си, експериментирайте с нещо, имайте смелостта да промените живота си. Избягайте от традиционното и рутинното. Отидете на работа по различен маршрут, излезте от границата на комфорт.

ОВЕН

Нови връзки

В сряда нещата около вас се развиват добре. Експериментирайте с делата си и не се отдавайте на рутината. Тя ще ви донесе само разочарования и неудовлетвореност. Насочете усилията си към срещи с непознати хора. Осъществете нови контакти и връзки, от които ще се роди прекрасно бъдещо приятелство.

ТЕЛЕЦ

Експериментирайте

Очаква ви доста ползотворен ден в сферата на професионалната реализация. Ще получите дългоочаквана подкрепа от човек, на който тайно се възхищавате. Избягвайте традиционните подходи, а експериментирайте. Именно в експеримента вие ще намерите нови способи да проявите своите качества. Успехите са налице.

БЛИЗНАЦИ

Пътувайте

Очаква ви доста благоприятен ден. Силно застъпени са връзките си контактите с хора от далечни разстояния. Обадете се на приятели в чужбина, поинтересувайте се за техния живот. Пътувайте, ако имате тази възможност. Запазете самолетния си билет за предстояща почивка или екскурзия зад граница.

РАК

Бъдете внимателни

Бъдете особено внимателни при работа с пари и документи. Днес сте особено доверчиви, защото вие самите не тръгвате с нагласата да правите измами. Така и не сте в състояния да откриете измамите, насочени към самите вас. Денят е благоприятен, но многото контакти и разговори ви товарят с излишна негативна енергия. Избягвайте ги.

ЛЪВ

Щастлив ден

Очаква ви благоприятен и щастлив ден. Около вас нещата се нареждат точно така, както сте си ги представяли. Не се лишавайте от срещи и контакти, от разговори с приятели и хора, на които можете да доверите положителното си настроение. В частния бизнес сте успяващи и напористи. Можете да разчитате на обществена подкрепа.

ДЕВА

Експериментирайте

В сряда не ви чака нещо кой знае какво по-различно от традиционното ви ежедневие. Но въпреки това и вас ще посъветвам да експериментирате и обърнете повече внимание на новото около себе си. Отново моментът е подходящ да започнете посещение на спорт. Обърнете внимание на храненето си. Днес хапвайте постни ястия.

ВЕЗНИ

Любовни трепети

Денят ви намира в еуфория. Чувствате удовлетвореност от всичко, с което се занимавате. Имате нужда да разкажете на целия свят за своите радостни преживявания. Отлични са тенденциите в любовта и личния ви живот, където наистина настъпва време на промени в положителна посока.

СКОРПИОН

Ново начало

Нещо все ви кара в последните дни да се връщате назад, да гледате през рамо и да изпитвате носталгия към миналото. Днес окончателно ще се разделите с един проблем, който ви тормози и мъчи. Приключвате стари дела, довършете нещо започнато, но неприключено към този момент. От утре ви чака ново начало.

СТРЕЛЕЦ

Интересни срещи

В сряда нещата около вас изглежда, че вървят добре. Вие сте общителни, щастливи, доволни от всичко, което ви се случва. Очакват ви интересни срещи. Обадете се на приятелите си за по чашка кафе в обедната почивка или за питие във вечерните часове. Имате желание да им споделите нещо важно, което ви се е случило наскоро.

КОЗИРОГ

Пари

В сряда сте щастливи. Позитивната ви нагласа идва от подобрението на финансовото ви състояние. Допълнителни доходи, извънредни приходи – всичко това е заключено като тенденции в днешния ден при вас. Трудът ви се отплаща добре. Организирайте делата и работата с документи. Днес можете да изчистите един възникнал наскоро проблем.

ВОДОЛЕЙ

Днес е вашият ден

Сряда може да се нарече ваш ден. Блестите в центъра на вниманието и го правите по начин, който ви отива и приляга. Постарайте се да изглеждате добре, за да имате вътрешната увереност и самочувствие. Днес ви очакват доста срещи и вниманието на хората ще бъде вперено във вас.

РИБИ

Не се натоварвайте

Сряда не е най-подходящият ден за поставяне на ново начало в каквато и да е било сфера. Имате нужда от мир и спокойствие. Осигурете си покой и не се натоварвайте с излишна работа. Притеснява ви проблем в личния живот. Няма как да го разрешите сега, но намерете съмишленици, на които да разкажете. Така ще ви олекне.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, който ви е сладка отплата за добри деяния в минало превъплъщение. Контактни и много позитивно мислещи, вие понякога не можете да прецените хората, с които дружите. И не за друго, а защото си мислите, че всички са добри и искрени като вас. Това не е така. Претърпявате доста разочарования и все повече и повече се убеждавате в нелоялността на хората. Не се предоверявайте и не позволявайте да се превръщате в трамплин за постигане на чужди цели.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а да се оставите на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *