Ед Шийран напусна Туитър заради злобните атаки срещу него

Ед Шийран получи толкова много критики в интернет след участието си във фестивала Гластънбъри, че реши да напусне социалната мрежа Туитър, съобщи Контактмюзик.
Певецът изпълни сензационен репертоар като хедлайнер на музикалния фестивал миналия месец, но въпреки известността си, все пак бе залят с поток от обиди и омраза.
Всичко започна с обвиненията, че изпълнителят е използвал синбек, вместо да свири на живо, а кулминацията беше, когато много потребители му написаха, че не заслужава мястото си на фестивала.
„Изцяло приключих с Туитър. Не мога да го чета. Преглеждам го и виждам само хора, които казват злобни неща. Туитър е платформа за това, един коментар ти скапва целия ден и затова го напускам“, каза звездата.
Той добави, че се чуди защо хората го мразят толкова.
Профилът на Ед Шийран все още ще бъде активен, но самият той няма да публикува нищо. Той и преди се отказа от платформата за една година, след като издаде албума си „X“. Певецът призна пред Джеймс Кордън, че дори няма телефон.
„Ставам и всяка сутрин имам по 50 съобщения, никое от което не е „Хей, как си?“. Всички са от сорта на „Може ли да получа това?“, „Ще ми заемеш ли онова?“. Беше поносимо в началото, но стана много, много изцеждащо с времето“, каза Ед Шийран.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *