Новини

„От другата страна на монетата“ – акция в помощ на благодетеля Христо Атанасов

570 ЛВ. БЯХА СЪБРАНИ ЗА БЛАГОДЕТЕЛЯ ХРИСТО АТАНАСОВ ОТ ПЪРВИЯ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР „ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА МОНЕТАТА”, който се проведе край паметника „Асеневци” в неделя. Половината от средствата е дарила жена, която не е успяла да участва в базара, защото живее в чужбина. За каузата обаче тя е изпратила 150 евро. Останалите 270 лв. са събрани на място от доброволците, които са участвали в разпродаването на стоките.

ПЕТ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРА ЩЕ БЪДАТ ОРГАНИЗИРАНИ ЗА БЛАГОДЕТЕЛЯ ХРИСТО АТАНАСОВ. В акциите могат да участват всички, които смятат, че имат ненужни вещи, които обаче могат да се окажат важни за Христо Атанасов и мъжете и жените, които той издържа.

Христо Атанасов, който от години има база в Леденик и дава подслон и понякога работа на останали без дом българи, иска да строи къщички за хората, които приютява. В момента при него живеят 30 души.

„От другата страна на монетата“ е наречена благотворителната акция, в която ще се включи и самият Христо Атанасов.

Следващият благотворителен базар е на 23 юли, през август ще има две акции и още една през септември. Базарите започват от 11 часа и продължават до 18:30.

 

Организаторът Радослав Гизгинджиев и двама доброволци по време на първия базар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *