Спорт

Тихомир Иванов с благодарствен адрес към великотърновските фенове

Открито благодарствено писмо до великотърновските фенове изпрати Тихомир Иванов. Спортист N 1 на Свищов продължава да тренира на стадион „Ивайло“ за предстоящото световно първенство по лека атлетика за мъже и жени, което ще е в Лондон през август. В събота той бе в сектора за висок скок на стадион „Ивайло“ по време на контролната среща между „Етър ВТ“ и „Литекс“ 4:2 и получи сериозна подкрепа от феновете по трибуните.

„Здравейте приятели, искам да ви споделя нещо много позитивно за мен от съботната следобедна тренировка на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. По време на приятелския мач между отборите на „Етър“ и „Литекс“ аз и треньорът ми Георги Гетов бяхме допуснати до пистата, за да не си нарушаваме тренировъчния процес за Световното първенство в Лондон през август. БЛАГОДАРЯ!!! При всеки един опит, било то сполучлив или не, получавах аплодисменти и позитивни отзиви от хората, събрали се на стадиона, за да наблюдават футболния мач. Напускайки стадиона и минавайки покрай всички тези хора, получих огромни аплодисменти и поздрави от мнозина за постигнатия резултат и пожелания за нови върхови постижения през сезона!

Макар и да не съм от Велико Търново, тези хора показаха, че оценяват труда, който сме положили аз и треньорът ми! Благодаря ви, чувствам се като у дома си само заради такива позитивни моменти!!!“, споделя Тихомир Иванов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *