Намериха в храстите на Старото военно училище изчезналата преди 10 дни Лиляна Стойкова

Във вторник служители на полицията са открили в ров край областната управа в Старото военно училище тялото на бившата библиотекарка Лиляна Стойкова. Близките на 71-годишната търновка я бяха обявили за общодържавно издирване и бяха разлепили нейна снимка из града. Тя бе в неизвестност от 30 юни. Последно била забелязана в 17.15 ч. същия ден на ул. „Теодосий Търновски“, където живее. Жената е била със склероза, нарушена памет и ориентация.

7 thoughts on “Намериха в храстите на Старото военно училище изчезналата преди 10 дни Лиляна Стойкова

 • 12.07.2017 в 13:30
  Permalink

  Ами тези ровове за друго не стават. Кой знае в кое столетие ще ги ликвидират. Търновските управници само обещават и това е. От 30 години тук нищо не е направено, а да не говорим за двата града в общината.

  Отговор
 • 12.07.2017 в 13:54
  Permalink

  Страхотен коментар господин Димитров … вълшебен!!!

  Отговор
 • 13.07.2017 в 7:57
  Permalink

  А на теб другарю Димитров какви желания искаш Общината да изпълни.Какво искаш да направи.С този коментар голяма вероятност има да влезеш в класацията за НАЙ,НАЙ в края на годината.Кажете нещо и за другите два града – Кои?

  Отговор
  • 14.07.2017 в 18:10
   Permalink

   Напълно прав е Димитров. Жената е намерена на дъното на един от траповете, широк около 10 метра и дълбок поне 3 метра. Вече обрасъл с храсти и дървета, необезопасен. До него пък е някаква сграда като от филм на ужасите. И това от 4 години. Дали ако траповете бяха своевременно зарити или поне обезопасени, тази жена нямаше да е още жива? А, другарю dechev? А, Кмете???

   Отговор
 • 13.07.2017 в 10:11
  Permalink

  Gospodin Dechev, otdaleche vi lichi, che ste svurzan s neraboteshtata ot godini obshtina I dazhe ne znaete zashto ste tam! ….Inache, Bog da prosti Lili, koy shte se grizhi sega za sinut I, osakaten navremeto v „rodnata kazarma“ !!

  Отговор
 • 17.07.2017 в 19:46
  Permalink

  Има голяма разлика между „в храстите“ и „в ров“, сътворен от разрушителното безумие в района на старото военно училище. Естествено здравословните проблеми на жената трябва да омаловажат факта, че общината не се е погрижила за обезопасяването на въпросния дълбок ров. Следващата жертва може да е дете, отново ли склерозата ще е виновна, или „Борба“ ще измисли някоя детска диагноза …

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.