Дрога повали 13-годишен в горнооряховски парк | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дрога повали 13-годишен в горнооряховски парк

Публикувана на: 13.07.2017г. 61 прегледа

Спасиха 13-годишно момче, което във вторник вечерта към 22 часа е припаднало след употреба на дрога в парк в Горна Оряховица. Хлапето е било откарано в болница, където е оставено под наблюдение. Момчето заедно със свои приятели било на разходка. Преди това от центъра на града си купили две цигари марихуана за 10 лева и отишли да се напушат в парка. На единия тийнейджър обаче му станало лошо и припаднал. Другарите му го сложили да лежи на една пейка и започнали да го пръскат с вода. Момчето обаче изпаднало в безсъзнание и тогава другите деца потърсили помощ от минувачи, които се обадили на тел. 112. На мястото веднага дошли полиция и Спешна помощ.

Униформените в Горна Оряховица и местната прокуратурата са поели спешния случай. Разпоредени са обиски в домовете на момчетата и се търси човекът, от когото те твърдят, че се си купили цигарите в центъра на железничарския град.

Н. ГЕОРГИЕВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>