Огнено шоу и рисуване със светлина по случай 25 години „Идеал Стандарт” в България

„Идеал Стандарт – Видима” АД кани всички търновци на празник днес от 19:30 ч. в парк „Марно поле”

 

„Идеал Стандарт – Видима” АД отбелязва 25 години от създаването на смесеното дружество между „Видима” АД и „Американ Стандарт”. Към момента в предприятието работят 3200 души, почти 300 от които търновци. Производителят на санитарна керамика и арматура „Идеал Стандарт – Видима” планира да увеличи производството си в България през следващите три години. Разширяването е част от новата стратегия на собственика Ideal Standard International (ISI), която включва най-мащабната инвестиция за последните десет години. През този период базираната в Белгия компания ще вложи общо над 100 млн. евро, като значителна част от сумата ще бъде насочена към предприятието в Севлиево. Очакванията са от следващата година компанията да увеличи производството, което ще доведе до ръст на продажбите и печалбата.

По случай годишнината фирмата организира хепънинг в сърцето на старата столица. Тази вечер в парк „Марно поле” търновци ще видят за пръв път невероятното ателие „Рисуване със светлина”, в което се преплита магията на фотографията с творческите въжделения на публиката. Техниката light-painting позволява наслагването на светлинни образи и контури, с които се рисува в пространството.

Fire in My Soul е името на групата за огнени изкуства, която ще подари на присъстващите незабравимо огнено шоу. В атрактивния спектакъл ще се вплетат физическа сила, ловкост, концентрация на внимание и точност. И разбира се, хармония и вдъхновение.

В рамките на празника организаторите са подготвили арт работилници със занимания за цялото семейство. В ателие „Грънчарство” всеки ще може да усвои тънкостите при изработката на глинени изделия, а най-активните татковци, заедно със своите деца, ще могат да изработят и отнесат в дома си къщичка за птици. За дамите е подготвено ателие „Мама и аз обичаме бижута”, в което сами ще могат да сътворят най-красивото бижу и да го отнесат като спомен от празника.

Очакват ви и отборни състезания, игри за ловкост, бързина и съобразителност. С томболата „Идеал Стандарт – Видима” АД ще раздаде редица подаръци. За най-малките посетители на празника фирмата е осигурила безплатен сладолед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.