Изследване установи за какво най-често лъжат мъжете и жените

Изследване установи за какво най-често лъжат мъжете и жените в мрежата – мачовците спестяват истината за служебното си положение, а дамите – за броя на любовниците им, пише в. „Дейли мейл“.
Изданието цитира проучване на застрахователната компания „Привилидж“, което обхванало 2000 пълнолетни британци. Поданиците на Нейно Величество лъжат в мрежата най-малко два пъти седмично. Докато мъжете най-често спестяват истината за това колко са издигнати в службата и колко често се упражняват във фитнес клуба, дамите послъгват предимно за любовния си живот и за външния си вид. Над една четвърт от лъжливите дами в интернет си признали, че използват фотошоп, за да разкрасят свои снимки. Когато влизат в сайтове за запознанства, жените най-често лъжат за своите хобита, тегло и ръст.
42 на сто от всички анкетирани признали, че редовно послъгват в социалните мрежи и във форумите. 17 процента разполагали с фалшив профил в споменатите мрежи, за да могат да пускат анонимно критични коментари. Също 17 процента от респондентите са използвали социалните мрежи, за да накарат бившия си партньор да ревнува.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *