Най-успешните великотърновски ресторантьори с ново заведение в София | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Най-успешните великотърновски ресторантьори с ново заведение в София

Публикувана на: 17.07.2017г. 71 прегледа

НАЙ-УСПЕШНАТА ВЕЛИКОТЪРНОВСКА ВЕРИГА РЕСТОРАНТИ „ЩАСТЛИВЕЦА“ ОТВОРИ поредно заведение за хранене в столицата. Любопитна подробност е, че новият уютен ресторант, който е пети поред, е дело изцяло на местен екип от дизайнери в лицето на художника Деян Иванов и Виолета Чалъкова. Кухненското обзавеждане също е правено от търновски предприемачи.

В началото на тази година местните ресторантьори, които имат заведения във Велико Търново, София и Стара загора, участваха в конкурса на най-луксозните ресторанти в цял свят. В състезанието на World Luxury Restaurant Awards се класират само тези заведения, които предлагат запомнящи се преживявания, изключителна атмосфера, високо ниво на обслужване и имат кулинарни постижения. За нивото на ресторантите с марката „Щастливеца“ говори и фактът, че през 2015 г. кинозвездата Антонио Бандерас избра да похапне в първото столично заведение на търновските предприемачи. Той направи това по време на престоя си в България, където бе на снимки за екшъна Security. Тогава Бандерас си поръчал българското ястие пиле с трошени картофи.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *